Avskedsfest ikväll!

Allmänt, Resor / cykelresan, packa, stress / Permalink / 2
Jag har inte hunnit skriva något här på så länge! Stressen med att fixa allt i för resan är och har varit total. Både jag och Mitch har haft mycket på jobbet också och varenda lediga tid har gått till att fixa och förbereda packning och utrustning samt att planera cykelrutt, boka boenden, transporter osv. Om vi säger såhär.. det är verkligen inte bara att hoppa på cykeln och dra! Det är en hel del att förbereda. Ibland har vi till och med känt "fan vad mycket enklare det vore om vi bara hade en ryggsäck och backpackade". Men då hade vi inte ens åkt på den här resan. Själva idéen är ju just att cykla och vi båda är verkligen helt klara med att vara backpackers (been there done that). Nu är vi taggade på att testa ett helt nytt sätt att resa på. 

Ikväll har vi ordnat avskedsfest på en pub så det ska bli kul att träffa alla vänner en sista gång på 7 månader. Sedan är det bara en vecka kvar på jobbet och sen på måndag 26:e bär det av! Helt sjukt! Jag kan inte riktigt förstå det själv. 

(null)
En gammal bild från några veckor sedan. Men varje helg klämmer jag in ett dopp i havet. Det är i slutet på sommaren här i Sydney nu och vattnet är så varmt och skönt! 
Till top