Följ cykelresan från Italien till Sverige på Instagram!

Allmänt, Resor / Resa, cykelresan, cykla, instagram, pedallingnorth / Permalink / 0
Jag har äntligen haft tid att sätta mig in i det här hur det fungerar med ett delat instagramkonto. Vi har pratat mycket om hur vi vill dela med oss av resan medan vi är ute och cyklar. Jag är ju van vid formatet att blogga, men kunde också tänka mig videos osv men sedan när vi tänkt igenom vad som faktiskt skulle krävas för att redigera videos, ladda upp och tiden det skulle ta men också framför allt all extra utrustning vi måste bära med oss i form av laptop och hårddisk osv. Så vi kom tillslut fram till att det bästa och enklaste (och roligaste) alternativet är att ha ett gemensamt instagramkonto som vi istället lägger all energi på att hålla uppdatertat istället för att försöka att överuppdatera på flera olika plattformar. Jag känner redan nu att jag nerprioriterar bloggen framför instagram och att jag ofta bara känner för att blogga när jag kan sitta ner en längre stund framför datorn. Alla som bloggar vet att det tar tid, det är inte bara att sätta sig ner och slänga ihop något. Det ska laddas upp bilder, skrivas något vettigt och sedan granska och publicera. Jag kanske är för kräsen men jag vill hellre ha färre inlägg med något typ av innehåll än att bara publicera något för sakens skull. 
 
En stor del av resan kommer ju att vara att just stänga av all den här "pressen" av att hålla sig så himla uppdaterad och ständigt uppkopplad. Jag ser nästan mest fram emot att lägga ifrån mig telefonen i ett halvår och inte vara så beroende av att se vad andra gör. Men jag vill ju däremot ABSOLUT dela med mig av vart vi är och allt häftigt vi får uppleva längs vägen på vårt äventyr. Inte bara för oss själva som dokumentation senare men också för vänner och familj och andra nyfikna som undrar vad vi håller på med. 
 
Så om ni vill följa vårt äventyr som börjar om ca 2 månader så får ni jättegärna följa oss på Instagram. Det var tillslut mitt namnförslag som vann. Mitch förslag innehåll ord som typ carryshitolympics (syftar på att bära mycket saker, haha inget annat) och typ in it for the pizza osv. Jag vägrade på båda men som ni ser i beskrivningen så fick han lite av sina förslag igenom på annat sätt, haha! 
 
 
Ni hittar oss under namnet pedalling.north eller så kan ni klicka här. 
 
Till top