Galna familjen

Allmänt / Permalink / 1

Klockan är inte ens 12 på dagen men den här söndagen har redan varit rätt så aktiv på Mitch sida av familjen. Jag var nere i centennial park imorse från klockan 7.30 för att heja på Mitch yngsta syster som sprang sitt första marathon idag! Det var perfekt springväder för alla löpare idag, strålande sol och runt 15 grader. Efter att jag hejat på yngsta syrran så fick jag rapport ifrån hans andra syster som är nere i Melbourne med Mitch och hennes pojkvän som är där för att tävla i ett lopp i Lorne som går längs Great Ocean Road. Jag fick precis en update från mållinjen där Mitch cyklade i mål med "the leading bunch" vilket betyder att hon kommer att placera sig väl. Han är så jäkla grym med sin cykling just nu. Han har precis fått erbjudande om att gå med i en ny klubb och fortsätter han i den här takten så är han på gränsen till professional. Något som jag vet vore en dröm för honom att få tävla i den kategorin. 


Mitch är den andra ifrån höger i vit hjälm, bakom personen med nummer 9 på tröjan :) Det här är vid startlinjen imorse.
Heja heja! Nere i parken imorse där jag hejade på Mitch yngsta syster!
Min smarriga middag igår. Vegan fajitas som innehöll ugnsbakad och marinerad tofu, bön/lök/paprika mix, salsa, guacamole, vegansk ost och koriander. Jag åt tre stycken! Snacka om att jag var proppmätt efteråt!
#1 - - Fia:

Alltså du som har PR och allt = experienced! Brukar du göra din tax själv eller med en tax agent? Jag är helt lost och jättestressad! Tacksam för råd och tips!

Svar: Hej! Jag har turen att ha en partner som jobbar inom finansbranschen så han gör den alltid åt mig. Jag har däremot kollegor som säger att det är lätt att göra den själv online medan andra kollegor betalar ca 100 dollar för att få en tax agent att göra det åt dom :) Så alla verkar göra lite olika :)
Emilia

Till top