Gaga for Lady Gaga!

Allmänt / Feminist, Gaga, Lady, Musik / Permalink / 1
Igår tittade jag klart på Lady Gaga dokumentären som just nu finns att se på Netflix. Wow! Vilken jävla cool kvinna hon är alltså! Jag måste nog säga att den väckte mina gamla Gagaminnen från när jag var 20 år och jag och tjejerna alltid förfestade till Lady Gaga och kunde vartenda ord på alla låtar. Vi har haft så jäkla kul till alla hennes låtar och jag får fortfarande samma känsla i kroppen som när vi var 20 när jag hör alla gamla klassiker som Bad Romance, Telephone, Lets Dance och alla andra partylåtar hon hade. 
 
Dokumentären visar verkligen en riktig människa och inte något superredigerat och fake som jag kan känna att många andra dokumentärer om artister som ska vara om deras riktiga jag men som ändå alltid känns "scripted". Det är så häftigt när hon berättar att alla producenter och folk runtom henne hela tiden försökte få henne att vara sexig och sälja sig själv men istället så gjorde hon det på sitt egna sätt och revoltade lite mot hela grejen att "sexigt säljer". Jag kan nästan säga att jag har lite av en girl crush på henne efter att ha sett dokumentären och Mitch ville direkt se fler videos av henne för vi var så starstruck av hennes coolhet och talang hehe. Det är ju det som är sexigt på riktigt, någon som är sig själv och skiter fullständigt i vad alla andra säger och tycker! 
 
 
Bjuder på lite härliga bilder från två taggade 20-åringar som här skulle på Lady Gaga konsert med hela tjejgänget. Vilken kväll det var! Den slutade långt efter att konserten slutade om vi säger så. Efter en Gagakonsert vill man inget annat än att gå ut och dansa :) Fan, nu saknar jag mina tjejkompisar så mycket att det gör lite ont när jag tänker på hur långt borta dom är. 
 
 
#1 - - Fia:

Kollade också just på den! Sån bra dokumentär och sån authority hon har!

Svar: Verkligen! Så jäkla grym kvinna :D
Emilia

Till top