Cykling, valar och god mat!

Allmänt / Bondi, Vegan, cykling, valar / Permalink / 0
Det har varit lite glest mellan inläggen den senaste tiden och det är ofta ett bra tecken på att jag har haft mycket att göra. Roliga saker alltså. Det har varit fullspäckade helger och många utav aktiviteterna har så klart involverat cykling. Vädret är ju perfekt just nu för aktiviteter utomhus, inte för kallt och inte för varmt. 
 
Vårt veganska liv rullar också på bra. Varje vecka hittar vi nya smarriga recept. Favoritmaten är asiatiskt och mexikanskt eftersom det är så enkelt att göra dem 100% plant based. Här ovan lagade Mitch bön-enchilladas.
 
Förrförra helgen så var vi nere i Bondi för att äta lunch på ett café och efteråt så tog vi en promenad ner till stranden. Vi hade sån jäkla tur den dagen för precis när vi kom ner så såg vi valar som hoppade upp från vattnet. Vi sprang ner mot norra utkiksplatsen i Bondi och såg när en mammaval och unge (eller tonåring, den var så stor att det är svårt att säga unge, hehe). Ungen hoppas upp och gjorde stora ryggplask flera gånger och mamman som måste ha varit många meter lång såg man komma upp till ytan några gånger. Valar är så himla häftiga och man blir verkligen helt tagen när man ser dom i havet. Det får en verkligen att känna sig så liten. 
 
Så här ser det ut hemma när jag gör min yoga. Jag flyttar undan vardagsrumsbordet och soffan och så sätter jag på min favorit Yoga with Adriene på YouTube. Så enkelt och helt gratis! 
 
Bild från en annan cykeltur en annan helg då vi tog ett litet stop i Nielsen Park och njöt av den fina utsikten och lite medtagna snacks. 
Till top