B&B paradiset

Allmänt / Permalink / 1

Efter att vi sovit i tält en natt på min födelsedagshelg så var det extremt härligt och lyxigt att få åka mot Mitch nästa överraskning, nämligen en natt på ett mysigt bed and breakfast som hette Copeland House. Det var så himla fint! Ägarna hade verkligen tänkt på varenda liten detalj och vi kände oss så omhändertagna från sekunden vi klev ur bilen på deras vackra tomt. 


Det var som att komma till paradiset efter att ha cyklat och sovit i ett tält i 4 grader natten innan. Nu hade vi istället ett spabadkar, en kingsize säng och en balkong med utsikt över bergen och naturen. 

Mitch får verkligen all credd för han lyckades verkligen planera min drömhelg. En bra mix av sportaktiviteter, natur, nya platser och relax. 

Aperol spritz och sötpotatischips med dipp och grönsaker! Min favorit :)
Vi hade tagit med oss hemgjord vegansk pesto och lite nötter och tomater så att vi kunde äta middag på den härliga balkongen istället för att åka in till byn och äta på någon halvtaskig pub. Det här var mycket mysigare!
Vilken drömfrukostmeny dom hade! Snacka om himmelriket för en frukostälskare som mig! Vi beställde färsk frukt och fattiga riddare. Så himla gott! Inte veganska såklart men ibland får man fuska. Det kändes så tråkigt att beställa avokadotoast eftersom vi äter det flera gånger i veckan hemma.
Ingen dålig frukostvy.
#1 - - Caroline:

Så lyxigt och gott det ser ut att vara. :)

Svar: Det var så härligt :)
Emilia

Till top