Hallå från Sydney igen!

Allmänt, Sverige / Permalink / 0
Det var ju år och dagar sedan jag skrev här. Men istället för att skriva om det så kör jag pang på med vanliga inlägg istället. 
 
Jag har hunnit med en hel del sedan jag skrev något här sist. Den största och absolut bästa händelsen var så klart min semester i Sverige. Det var verkligen balsam för själen att vara hemma ensam i 3 veckor. Jag hann med att träffa vänner flera gånger, släktingar och så klart familjen. Det kändes som att min semester varade hur länge som helt vilket var en underbar känsla. Oftast känns det ju tvärtom när man är borta! Jag hann till och med en visit nere i Spanien hos min lillebror och hans flickvän och deras ursöta nya lille valp Sam. Det var inte lika jobbigt att säga hej då den här gången eftersom jag fått se mamma och pappa en gång redan i år i julas. Det kändes ju lyxigt för oss att få se varandra med "bara" 5 månader isär. Dessutom så kunde vi den här gången också säga att vi ses om 10 månader igen vilket gjorde det hela lite enklare. Man behöver nästan ha en bestämd tid när man ska ses igen annars blir det för jobbigt. 
 
Jag kom hem till Sydney så otroligt avkopplad och SÅ fylld med energi av att ha umgåtts med alla som jag saknat i Svergie. Jag tror det var viktigt att jag åkte hem ensam den här gången. Jag har ju faktiskt inte gjort det sedan jag flyttade till Australien. Så det var skönt att få egentid med alla vänner och familj. Det är klart att det hade varit superkul om Mitch var med också. Men det känns hälsosamt att ha egna semestrar ibland också och inte alltid göra allting tillsammans. 
 
Jag tänkte att jag låter bilderna tala för sig själva. Det här är mina favoritbilder från Stockholm. Jag tänkte att jag lägger upp bilder från Spanien och Järvsö i två separata inlägg eftersom det här redan har galet mycket bilder. I Stockholm var det mest en massa häng med mina underbara vänner och såklart släktingar och familj. Jag gjorde knappt något annat än att gå härliga promenader, äta goda luncher/middagar och en väldans massa fika! Mums säger jag bara! Ja som ni kanske ser så tog jag en paus i mitt vegetariska liv under Sverigevistelsen. Jag var ju tvungen att klämma i mig ett antal räkmackor...
 
 
 
Till top