Resten av sista Melbournehelgen

Allmänt, Australien / Permalink / 0

Här kommer ett gäng bilder från min sista helg i Melbourne innna Mitch flyttade hem till Sydney. Det är hela två veckor sedan! Livet i Melbourne känns redan så långt borta. Men jag kommer faktiskt sakna våra helger tillsammans där nere. Även om jag såklart föredrar att ha honom hemma hela tiden. Melbourne är verkligen en grym stad med så mycket att erbjuda i upplevelser, mat, dryck och natur. Mitch säger till och med att han skulle tänka sig att flytta dit men så säker på Melbourne känner jag inte däremot. Om ett fantastiskt erbjudande skulle dyka upp och det skulle vara i Melbourne så skulle jag nog vara öppen för idéen i alla fall. 
På Australia day mötte vi upp B och M som av en slump bokat in samma helg och till och med samma kväll som oss för att se Book of mormon musikalen. Här tittar vi på australian open från en gräsmatta och lyssnar på Triple J hottest 100 countdown vilket är en tradition på australia day! I år vann Flume med sin "Never be like you"
En perfekt Melbournekväll med bästa sällskapet.
Fika på Lune som har Australiens bästa crossianter utan tvekan!
Book of mormon var bland det roligaste jag sett i hela mitt liv! Om ni får chansen att se den oavsett i vilket land så SE den!
En av Melbournes tusentals underbara caféer.
Till top