Äntligen julledigt!

Allmänt, Australien / julfest, kollegor, personalfest / Permalink / 0
Gud vad skönt det är att vara ledig! Speciellt när första dagen på min semester var 35 grader och sol på morgonen och jag kunde starta dagen med en simtur i Clovelly. 
 
Sista veckan på jobbet var väldigt enkel och det känns som att vi mest hade kul istället för att jobba eftersom det var så lugnt och alla var på så bra humör. Vi hade vår julfest i fredags i Darling Harbour och som tidigare år var den så välorganiserad. Min chef är den som planerar och fixar allt för personalen och hon gör det verkligen så bra. Alla som jobbar på vårt företag nämner hela tiden att julfestdagen (för det är en hel dag) är den bästa på året och då man blir ännu mer tacksam över vilket bra företag vi jobbar på. Dagen börjar med en gemensam morning tea med tal och presentutdelning till samtliga anställda. Alla presenter är personligt utvalda och köpta av alla högre cheferna. Det känns lite som att man står i ett rum med massor av barn när 130 personer ska öppna varsitt paket. Jag fick i alla fall en liten gnutta julkänsla då, även fast det är svårt fortfarande att få någon julkänsla här nere i värmen. 
 
Efter fikat på kontoret så går allihopa ner till en festvåning i Darling Harbour där vi har en lunch och gott vin. Efter det brukar ungefär 40% av alla 130 anställda gå vidare till en bar vilket vi även gjorde i år. Vi tog upp en hel uteservering kändes det som på Cargo Bar. Alla körde lite all in det här året och vid 8-tiden på kvällen var alla vrålhungriga och vi gick och åt supergoda burgare i Barangaroo innan de flesta åkte hem. Vi fick däremot den dåliga idén att GÅ till Argyle vilket just då kändes som runt hörnet men det i verkliga fall var en halvtimmes promenad. När vi väl kom fram var mina fötter (i klackar) så trötta och alla var spiknyktra hehe så jag och en kollega bästämde att säga hej då och "call it a night". Något som jag var väldigt tacksam för dagen efter då jag inte hade någon bakfylla över huvud taget. En bra bonus med tanke på att jag sällan dricker mer än 2-3 glas vin så jag hade räknat med att må rätt så dåligt på lördagen. 
 
Men för att sammanfatta julfesten och sista veckan på jobbet för 2017 så måste jag åter igen säga hur tacksam jag är för att ha så fina kollegor. 
 
Mina fina tjejer i mitt team. 
 
Var tvungen att lägga upp den här bilen också eftersom den är så härlig. Snacka om att fånga ett riktigt love moment mellan mig och min kära S. Vi är så himla nära och har jobbat bredvid varandra i över 3 år. Något man kan se på den här bilden, hehe. 
 
 
Vi kom tillbaka veckan efter och jobbade på måndagen och tisdagen innan vi fick gå på julledigt. Något som faktiskt var kul eftersom vi kunde prata om allt roligt som hände på julfesten. Förra året gick alla på ledighet samma dag som julfesten vilket var lite tråkigt att säga hej då till varandra sent på kvällen. Så i år hade vi vår årliga "Secret Santa" middag i måndags och det var ett mycket bättre avslut på året att spendera det i vår lilla grupp. 
 
 
 
Till top