Efterlängtad helg

Allmänt / Permalink / 1

Äntligen är det fredag! Vilket betyder att det bara är några timmar kvar tills jag kan åka och hämta upp Mitch från flygplatsen! Han är hemma över helgen tills på tisdag eftersom han har en tenta här i Sydney.

Jag ser mest fram emot att sova. Det kanske låter extremt tråkigt. Men jag sov max 2 timmar i natt. Jag har varit riktigt sjuk (hemsk förkylning) hela veckan och igår natt hostade jag konstant och fick ingen sömn. Det var ett under att jag klarade hela dagen på jobbet idag utan att somna!

Något som jag däremot hann med att göra när jag var hemma och var sjuk var att beställa hem lite saker från min favvobutik royaldesign.com. Jag beställde bland annat en väggklocka, en matta, en lampa och en krukväxtställning från Ferm Livingroom som jag spanat på länge. Lägenheten börjar sakta men säkert att likna ett hem.

Skrivbordet känns äntligen lite mer inspirerande att sitta vid. Nu behöver jag bara få hem min man så att han kan borra upp tavlan och gallret på väggen.
#1 - - Alexandra:

Du är ju himla modig som liksom flyttar till ett annat land för att du träffar en partner där och sen flyttar partnern till en annan stad och du bor kvar där själv! Även om det bara är tillfälligt. Det är inte alla som skulle klara av det, att bygga sig ett nytt liv så där i ett nytt land i vuxen ålder och inte vara så beroende av sin partner. :) Du är tuff! :D

Svar: Din kommentar gjorde mig så himla glad! Tack fina du! Jag har inte ens tänkt på det själv men jag kanske ska ge mig själv en klapp på axeln att jag kan känna mig bekväm i Sydney till och med utan Mitch. Det är en skön känsla att veta att jag byggt upp ett liv här som inte bara kretsar runt honom. Hur som helst, tack fina du för din kommentar. Den gjorde min dag :D Stor kram!
Emilia

Till top