Våren är här!

Allmänt / Permalink / 0

Nu kan vi nog officiellt säga att värmen är tillbaka! Det har varit en seg start på våren då vi haft runt 15-20 grader dagtid ett bra tag nu. Igår däremot så fick jag lite av en chock då jag klev ut från jobbet klockan 5 och det var 28 grader! Man glömmer verkligen bort hur det känns när det är så varmt! Men det var en härlig känsla och nu är det i princip värme framför oss tills maj igen. Det är nog det absolut bästa med att bo här. De långa somrarna. Ni vet den där känslan man har i kroppen i Sverige när man har sommaren framför sig eller när det fortfarande är en bit kvar, den känslan har man 8 månader om året här.

Idag ska det bli 30 grader och sol! Jag har för första gången på länge inga strumpbyxor på mig på jobbet! Det och att gå till jobbet i flipflops är stora sommartecken för mig.

I helgen ska jag ha en lugn helg. Jag ska möta upp med Camilla och Lovisa för en födelsedagsfrukost för mig vilket ska bli väldigt mysigt. På söndag eftermiddag kommer Mitch hem från Melbourne vilket var ett sista minuten beslut från honom då han har några intervjuer i Sydney och han föredrog att ha dem face to face istället för över videokonferens. Vilket såklart gjorde mig väldigt glad! Jag åker dessutom ner till Melbourne nästa helg, så den här veckan slipper vi sakna varandra.

Min utsikt från sängen imorse. Så himla vackert!
Till top