Selfie med en tulpan?

Allmänt / Permalink / 1

I fredags när jag var nere i Melbourne så var både jag och Mitch lediga så vi passade på och åkte utanför Melbourne för att få se mer än storstan medan han bor där nere. Vi åkte bland annat till en tulpanfarm. Om man bortser från hav av turister och selfiesticks så var det faktiskt ganska mysigt. Vi köpte scones och kaffe som vi åt i gräset. Bredvid oss var det en liten scen där det var uppträdanden med irländskt tema. Det var en grupp med små flickor som hade traditonella folkdräkter på sig och dansade så gulligt till den typiska irländska musiken. Fråga mig inte varför men jag blev så otroligt gråtig av den här miljön. Jag fick verkligen kämpa för att hålla in tårarna. Sen kom jag på varför. Hela omgivningen med folkmassor av familjer och musiken tillsammans med de små flickorna i folkdräkt fick mig att tänka på svensk midsommar i Järvsö. Senast när vi firade midsommar i Järvsö då Mitch bodde i Sverige så hade jag exakt samma känsla då jag fick kämpa för att inte börja storböla. Det blir liksom för mycket, allt är så vackert och nostalgiskt. Något som jag försökte förklara för Mitch när jag sitter och äter min scone med tårar i ögonen på en tulpanfestival i Australien. Det blev så komiskt att vi började skratta.

Hur som helst så var det en mysig eftermiddag. Men det var så himla kul att titta på alla fotogalna människor bland tulpanfälten. Folk verkligen DÖK ner bland blommorna och tog selfies med dem som att det var deras bästa vän. Ett annat par hade en egen photoshoot med så mycket poser att jag inte kunde låta bli att smygfota dem.

Zoolander in action där nere. Förlåt, men jag tycker sånt här är så roligt.
#1 - - Mamma :

Fantastiskt fina! Jag skulle så gärna vilja gå och se nåt sånt. Förstår också din känsla den drabbar mig också emellanåt❤

Till top