Födelsedag med mina bellas

Allmänt, Sydneytips / Permalink / 0

I lördags firade jag min födelsedag med mina närmsta tjejkompisar. Det var ett väldigt försenat firande men eftersom jag var i Melbourne de flesta helgerna i oktober så passade det bättre att skjuta på det. Jag är så glad att jag inte struntade i att ordna ett firande av mig själv. Jag var nära på att strunta i det och tänkte först att det räcker väl med att Mitch firar mig.

Jag kände mig så speciell att få ha mina allra närmsta 5 tjejkompisar på en så himla härlig middag på världens bästa restaurang. Om man är i Sydney måste man gå till Via Napoli (det finns 3 st) men vi gick till den i Surry Hills så jag kan bara prata för den. Servicen där är nog bland den bästa i Sydney. Alla är italienare och är så jädrans charmiga och allt är "si bella, graci, prego, amore" osv. Ja, jag ska väl inte sticka under stolen med att vi tjejer gillar det för att vi får bli serverade av otroligt charmiga och söta italienare, vi fnissade en hel del under den här middagen kan jag säga.

Vi åt en enorm antipastobräda följt av en 1 meter lång pizza. De har helt klart den godaste italienska pizzan i Sydney! När vi åt klart så kom plötsligt alla servitörer ut med en tiramisu med ljus i och började sjunga "happy birthday" till mig och de tog ut kastruller och dunkade i bordet och hela restaurangen sjöng med i kör. Jag har garanterat aldrig fått en så gigantisk födelsedagssång sjungen till mig förut. Efter det sa vi att det här är nog födelsedagsstället nummer ett för att man får känna sig så speciell.

Världens bästa kväll med världens finaste tjejer med andra ord. Kvällen slutade 3.30 på en klubb där vi dansade till gamla klassiker. Gud vad jag behövde den här kvällen!

Till top