Badrumsrenoveringen har börjat!

Allmänt / Permalink / 1

I måndags startade vår badrumsrenovering och jag flyttade i och med den tillfälligt in hos Mitch föräldrar. Jag har bara varit inne i lägenheten efter dag 1 men de hade redan hunnit riva ner allt kakel som ska ersättas med nya samt tagit bort toalett, dusch mm. Ska bli så himla spännande att se hur det ser ut med en riktig dusch där inne. Den stora anledningen till att vi valde att renovera var för att badrummet var extremt opraktiskt. Förmodligen det mest irriterande badrum jag haft (och jag har haft en del). Badkaret tog upp all plats och hyllor stack ut överallt som gjorde att man slog sig både när man gick på toa och när man försökte spegla sig. Speglarna satt dessutom runt ett fönster så allt kändes helt fel. Nu ska vi ha en dusch med platsbyggd glasvägg och ett riktigt badrumsskåp med spegel på istället för de gamla speglarna som satt runt fönstret. Jag hoppas att det blir bättre och att det ser bra ut i slutändan.

Det gamla badrummet
Så här såg det ut i måndags
Nya golvet och kaklet. Fast vi har fiskbensmönster och inte hexagon
#1 - - Alexandra Khalifa:

Det var ett märkligt badrum... Konstigt badkar och konstigt att ha speglar så där runt ett fönster, aldrig sett nått liknande. Blir nog bra efter renovering! 😀

Svar: Ja eller hur? Det måste ha varit en man som designat det badrummet haha. Ingen tanke på hur man ska kunna sminka sig. Hoppas den nya lösningen blir mycket bättre :)
Emilia

Till top