Mycket spännande på gång!

Allmänt / Permalink / 0

Det är så mycket roliga saker som kommer att hända inom de närmsta veckorna. Jag har en skön positiv känsla i hela kroppen eftersom jag vet att det vankas sommar och det här kommet att bli en så grym sommar!

Till att börja med så har vi äntligen skaffat en ny bil! Vår gamla BMW hade definitivt tackat för sig och det var dags att gå över till en lite mer pålitlig bil. Valet föll tillslut på en Mazda CX5. Vi ville ha en större bil som vi kan ha i många år framöver. Det känns skönt att veta att vi aldrig mer behöver låna någon annans bil om vi tex ska åka till Ikea, åka på långresa med bilen eller när vi packar bilen full med cyklar eller annan sportutrustning. Vi hämtar upp vår nya vita pärla på fredag. Tyvärr är jag på ett plan på väg ner till Melbourne när vi fick tid så Mitch pappa kommer att hämta upp den åt oss. Ska bli så kul att få testköra den ordentligt när jag kommer hem från Melbourne!

Nu är det bara 1,5 månad kvar tills mamma och pappa är här! Nedräkningen har verkligen börjat. Det är dubbel glädje att veta att dom är här snart och att vi dessutom får 1 månads semester ihop. Det hade vi nog aldrig fått till om vi bott i samma land. Så det ska bli väldigt kul att få göra så många roliga aktiviteter med dom.

Vår nya pärla! Så glad att vi valde den här!
Var tvungen att fota de här fina lila träden som är i full blom!
Till top