Världens bästa överraskning!

Allmänt / bridesmaid, bröllop, överraskning / Permalink / 0
I torsdag kväll så skulle jag över på middag hos Bec som precis flyttat in i sin nya lägenhet med sin fästman. De har väntat i många månader på att få tillträde så det var en väldigt efterlängtad flytt. Så därför tyckte jag inte att det var så konstigt att Bec bjöd över mig på middag en torsdagskväll. Jag tänkte ju såklart att hon ville visa upp sin nya lägenhet och passa på medan hennes kille var på jobbevent. Hur som helst så är vi mitt inne i vår house tour när det plingar på dörren. Jag trodde hon hade beställt mat men det är istället en utav hennes tjejkompisar som kommer in, följt av en till några minuter senare. Jag tyckte först att det vara lite skumt att hon inte berättat att hon bjudit in fler tjejer. När vi alla sen står samlade så säger Bec:

"You're actually all here tonight because I want to ask if you want to be my bridesmaids?". 

Ni kan ju gissa sedan hur min reaktion var. Jag blev så himla glad och kunde såklart inte hålla några tårar tillbaka (jag är så himla gråtig, haha), speciellt inte när jag fick ett kort med en så fin text inuti. Tjejen som är maid of honor visste redan innan men för oss andra två var det en överraskning. Efteråt så drack vi en massa champagne och senare på kvällen hade hon till och med bokat in en tid på en brudklänningsbutik. Snacka om att det här blev en WOW-torsdag mitt från ingenstans. Jag som trodde att vi skulle sitta och äta Thai på golvet för att fira lägenheten men istället slutar kvällen i en brudklänningsbutik. 

Jag är så lyckligt lottad som har hittat så underbara vänner här nere. Jag känner mig verkligen överöst av kärlek att de valt att inkludera mig i deras stora dag. Jag har alltid haft en magkänsla av att jag och B är väldigt lika och att destu längre vi jobbade ihop så skulle vi bli riktigt nära vänner. Nu kan man ju lugnt säga att vi kommer att vara nära resten av livet och det är jag så glad för. Det är som sagt svårt att hitta nära tjejkompisar i vuxen ålder, i alla fall för mig. Så det här är verkligen något jag är extremt exalterad över. Vi har redan skickat tusen meddelanden till varandra med bröllopssnack och snart ska vi ha en tjejkväll då vi kan gå in i planeringen på riktigt! Mitch beskrev min känsla väldigt bra i torsdags kväll när jag smsade honom anledningen till varför jag inte var hemma än. Varpå jag skrev att jag blivit överraskad och ska vara brudtärna för Bec och att jag i skrivande stund tittar på när hon provar brudklänningar. Då skrev han: 

"You must be losing your shit right now!" 

Han känner mig väl, haha! För det var nog exakt min känsla! Till top