Händelserik helg

Allmänt / Löpning, Party, Tjejkväll, Träning, aw, eurovision / Permalink / 0
Den här helgen har faktiskt känts riktigt lång för en gångs skull. Jag har knappt varit hemma och har inte haft någon tid vid datorn. Men jag tänkte att jag hinner slänga in lite bilder från den gångna helgen innan vi ska åka och handla mat. Så här har helgen varit hittills: 
 
Fredag:
I fredags hade jag och några tjejer från jobbet girls night. Vi startade på en rooftop bar och ja det hela spårade lite där ifrån. Jag hade sagt att jag bara skulle dricka max 3 glas vin eftersom jag var tvungen att sitta i frisörstolen klockan 9 följande morgon. Klipp till några timmar senare då vi står och dansar till Avicii, spiller rödvin på varandra och försöker lösa det hela med att salta järnet på Bec's vita kjol. Ja, det blev en rätt så vild kväll med andra ord. Sista baren vi gick till gav jag faktiskt min cocktail till min kollega och sa att nu måste jag hem annars finns det ingen chans att jag kan gå till frisören imorgon. Klipp till: 09.00 följande morgon och jag kände mig som ett vrak och ångrade såklart de där sista drinkarna. Men men jag hade en så himla rolig kväll att det ändå var värt det. Det var dessutom ingen chans att jag skulle missa min frisörtid eftersom jag magiskt nog fick färg, klippning och föning helt gratis. Min frisör håller på att anställa en till person och ville därför ha en trial för honom. Jag ställde så klart väldigt gärna upp som provperson. Han var superduktig och jag blev väldigt nöjd. Nu har jag sparat 220 dollar, tackar för det!
 
Lördag:
Efter mitt frisörbesök så åkte Mitch och jag in till stan där han ville kolla i lite butiker. Det har verkligen varit underbart väder hela den här veckan och igår var inget undantag. Vi strosade runt i Hyde Park innan vi åkte hem igen. Det är en sån skilland att vara inne i city på en ledig dag. Man njuter verkligen mer av staden och hur fint det är när man inte måste stressa till kontoret. Jag längtar tills mamma och pappa är här och vi får strosa runt så här varje dag! Kommer bli så lyxigt! Senare på kvällen gick vi till Mama's Buoi i Surry hills för en riktigt smarrig vietnamesisk middag. Rekommenderar verkligen det här stället!
 
Söndag: 
Medan vi åt frukost imorse så hade vi på slutet av Eurovisionfinalen live på tv:n. Det var ju så nära att Australien vann! Det hade ju varit lite roligt även fast vi inte är några superfan av tävlingen. Alltid kul när ens "eget" land vinner en tävling vare sig det är musik eller sport. 
 
Efter frukost begav vi oss till Rozelle där vi båda sprang en väldigt populär rutt som kallas bay run. Den var 7 km lång vilket var perfekt för mig idag. Mitch sprang två varv och så möttes vi i slutet. Jag har äntligen kommit igång med springträningen igen. Det är väl behövligt eftersom jag har mitt 10km lopp i juli följt av City2Surf i augusti.
 
Bjuder på denna underbart vackra (not) selfie av två väldigt svettiga människor. 
 
Nu måste jag bara börja springa lite snabbare så att jag kan klara milen igen under 60 minuter. 8 veckor kvar! 
 
Det är så härligt att åka över Anzac Bridge. Kan inte låta bli att ta en bild varenda gång. 
 
 
Till top