Bon Iver i Operahuset - amazing!

Allmänt, Sydneytips / Bon, Hubert, Sydney, iver, konsert, live, operahuset, restaurang / Permalink / 0
Igår kväll var det äntligen dags för en väldigt efterlängtad konsert. Nämligen Bon Iver som spelade i Sydney Opera House i och med den årliga ljusfestivalen Vivid! Det är något magiskt med att gå på livespelningar i operahuset. Det är en sån ikonisk plats och att sitta i den stora konserthallen känns alltid lika mäktigt. Innan spelningen så gick vi till en nyöppnad resturang som heter Hubert. Den har blivit otroligt omtalad på kort tid så vi bestämde oss för att pröva om det gick att få bord. Vi hade tur och lyckades få ett mysigt hörnbord i baren. Vi drack goda drinkar och fick till och med en sån feeling att vi beställde ostron och champagne. Vi firade bland annat att Mitch klarade sin CA-tenta och att han gjorde sin ögonlaseroperarion i veckan och att allt gick bra. Han har numera perfekt syn och det är redan skumt att inte så honom i glasögon när han kommer hem ifrån jobbet. Hur som, Hubert var verkligen ett wow-ställe! Det känns som att slungas tillbaka till en bistro i Paris och inredningen var så himla klassisk och vacker! Vi åt ankleverpaté med smarrigt bröd följt av varsin steak frites. En riktigt klassisk fransk middag med andra ord! 

Sedan var det äntligen dags att se Bon Iver! Det kändes som att hela publiken hade samma känsla. Alla visste att vi hade något magiskt framför oss. Hans röst var helt fantastisk och jag fick gåshud så många gånger. När han spelade sina två stora låtar Holocene och Skinny Love klappade alla händerna så hårt att det lät som att taket skulle braka ner. Det här var helt klart en utav de bästa livespelningarna jag någonsin sett. Om ni någonsin får chansen att se honom live, gör det! 

Det här är ljusspelet på operahuset taget igen balkongen utanför konsertbaren. Så häftigt! 


Gulliga kollegor

Allmänt / Permalink / 1
När ens kollegor använder Google translate för att lämna informativa men extremt söta lappar till en på morgonen:

Jag skrattade en del åt den här lappen igår morse, speciellt "nätt flicka". Jag gissar att hon skrev pretty girl och Google översatte pretty till nätt, haha! 

Klänningsbonanza!

Allmänt / brudtärna, bröllop, klänningar, tärnklänningar / Permalink / 1
Vi är mitt inne i de roliga förberedelserna inför bröllopet i mars. Eftersom brudklänningen är avtickad så diskuteras det just nu tärnklänningar. Det är så himla roligt att leta på Pinterest. Det är ju verkligen himmelriket för bröllopsinspiration! Jag är glad att jag "bara" är brudtärna den här gången och inte planerar mitt eget för det hade känts väldigt överväldigande. Det finns så himla mycket fint och jag som alltid får beslutsångest skulle kunna surfa runt i evigheter men aldrig bestämma mig för något. 

Bilder från Pinterest
Till top