Yoga Saturday

Allmänt / Adriene, träning, yoga, youtube / Permalink / 1
För att starta helgen på bästa sätt brukar jag alltid göra någon typ av träning på lördag morgon. Jag får alltid en bra feeling resten av helgen om jag känner att jag gjort något bra för kroppen. Ska jag vara ärliga så är det för att jag ska förtjäna mig till massa god mat och gott vin på lördagskvällen. Vilket är precis vad vi ska göra ikväll. Vi ska spana in en ny nordisk restaurang med några vänner. Gissa om jag är exalterad? 
 
Jag avslutade precis ett yogapass från youtube. Min favorit är Yoga with Adriene. Gillar alla hennes pass och det finns alltid ett som passar den typen av yoga/träning jag vill ha just idag. Idag ville jag ha lite mera action och svett så då körde jag ett av hennes poweryoga-pass. Den här kommer jag köra igen! Ett bra pass med en bra mix av skön stretching, styrka och ja, power. 
 
Så här ser det ut hemma när jag förvandlar vardagsrummet till en yogastudio. Innan jag börjar passet så har jag på yogamusik från spotify och ligger på mattan framför värmeelementet en stund och sen samma sak efter passet. Så himla skönt att slappna av innan och efter och att värma upp kroppen. Det är som ni vet svinkallt inomhus i Australien på vintern. Därför är detta ett måste, i alla fall för mig. 
 
#1 - - Anonym:

Älskar också att yoga med Adriene! Kör nästan enbart hennes pass. Vilken snygg yogamatta du har! Hur är vädret i Sydney just nu? Vi åker ju till Oz på fredag 😀

Svar: Samma här! Kör bara hennes pass :) Så himla bra! Mycket bättre än att betala dyra pengar för klasser som man alltid stressar till och stressar hem ifrån.
Just idag regnar det och är ganska kallt. Men i veckan tror jag att solen kommer tillbaka. På dagarna snittar det runt 18 grader. Vilket är helt okej för att vara mitt i vintern :) Men uppe på kusten är det ju däremot varmt och skönt, så där får ni säkert njuta av härligt badväder :)
Emilia

Till top