Helgen

Allmänt, Mat / Permalink / 0
Förlåt jag skrev ju inte ens igår vad jag har haft för mig den här helgen som gått. Vi har faktiskt haft en fullpackad helg även fast det varit storm och kaos ute. I fredags så hade Bec ordnat en härlig drink och middagskväll med alla sina brudtärnor så att vi kunde lära känna varandra mer. Vi hade en supermysig kväll på en bar och senare på ett thaiställe. Det blev såklart en hel del bröllopssnack. 

På lördagen mötte jag upp Camilla för en frukost och catch up. Hon åker till Sverige på semester snart så jag ville hinna se henne innan hon åkte. Resten av dagen spenderade vi faktiskt runt i matbutiker då vi hade Mitch syster med pojkvän över på middag den kvällen. Vi bjöd på helstekt biff och sen hade jag gjort en pavlova till efterrätt. Riktigt mysig kväll det med! 


Söndagen startade extremt tidigt då vi bokat in oss på ett spinningpass redan klockan 8. Det var så lockande att stanna i sängen eftersom det var storm utomhus. Det var tur att vi pallrade oss iväg i alla fall för efteråt kändes det ju såklart värt det. Jag har inte vart på spinningpass på säkert 7 år. Det var väldigt tufft och imitten av passet trodde jag nästan att jag skulle kräkas haha! Men jag är nog den mest otränade personen när det kommer till benstyrka. Så det är verkligen något jag måste bättra mig på. Nästa gång ska vi testa ett pass då man först kör 30 min spinning följt av 30 min styrka i grupp. De har en liknande kombination med yoga också. Den ser jag mest fram emot att testa! 

Hoppas ni har haft en trevlig och härlig helg ni med! 
Till top