Flyttar till Melbourne!

Allmänt / Permalink / 2
Det blev lite väl mycket cliffhanger på det senaste inlägget kanske. Oops, det var inte meningen. Men jag kände att det här förtjänade ett eget inlägg. 

Mitch har fått en befordran på sitt jobb vilket betyder att han kommer att jobba i Melbourne i ett halvår. Han kommer att jobba i ett väldigt spännande team och få chans att jobba nära deras CEO. Det här är såklart positiva och spännande nyheter. Mitch åker dagen efter att vi kommer hem från Vanuatu i början på augusti. Vi kommer med andra ord ha några väldigt fullbokade helger. Flytten, semester och sen åker han. Det kommer självklart att bli tufft att inte ha honom här mestadels av tiden. Men vi ser på det hela väldigt positivt och ser fram emot att ha några roliga helger ihop i Melbourne. Dessutom så kommer han hem för några konferenser och tentor så förhoppningsvis så ser vi varandra minst en helg i månaden. Om det är några som är bra på distans så är det väl ändå vi. Fast senaste gången när vi var ifrån varandra i 5 månader så sa vi "aldrig igen". Men det här blir ju annorlunda såklart. Vi är för det första i samma land, vi kan flyga och se varandra på helgerna och vi kan prata varje kväll på telefon. 

Jag är så himla stolt över Mitch. Han är så duktig på sitt jobb plus att han pluggar på sidan av sitt heltidsarbete. Jag fattar inte hur han orkar. Det förstår nog han inte själv heller. Det var helt förståeligt att han la ner tävlandet i triathlon efter Österrike förra året. Hade han gjort det nu också hade han väl gått in i väggen. Jag hör till kategorin som tycker att ett heltidsjobb är utmattande nog.

Jag har redan bokat flyg till Melbourne under min födelsedagshelg. Ser fram emot att testa några utav Melbournes många restauranger och barer! Mitch lägenhet han får bo i är dessutom superlyxig plus att han får tillgång till en bil. Så nu måste jag leta upp massor av roliga saker och utflykter att hitta på medan han bor där. Så spännande! 

Så här såg det ut hemma förra helgen då vi försökte planera in vilka helger vi ska se varandra. Dvs vem som åker vart vilken helg :) 

#1 - - Cissi:

Kul! Hälsa o gratta 😊
Heh, "vi kan flyga och se varandra".. Fantastisk svengelska! :)

#2 - - Cissi:

Kul! Hälsa o gratta 😊
Heh, "vi kan flyga och se varandra".. Fantastisk svengelska! :)


Svar: Hahaha! Men Gud vad pinsamt! Jag märkte inte ens det när jag förhandsgranskade inlägget innan jag la upp det 😂 Illa!
Emilia

Till top