Status

Allmänt / Permalink / 3

Vi fick höra NU på lördag morgon att vi inte kan gå på golven förens måndag! Jag har mentalt checkat ut nu tror jag. Hela lägenheten är nästan packad inklusive kläder osv. Och nu får vi inte flytta in förens måndag. Vilket såklart är en jobbdag. Jag försökte hålla mig positiv och tänkte "på fredag är vi i Vanuatu". Öppnade väderappen och ser följande:

Jag orkar inte ens kommentera över hur arg, frustrerad eller hur stressad jag är nu.. Fan fan fan... Det känns som att vi inte är menade att åka på den här semestern eller flytta ifrån den här lägenheten. Om det regnar varje dag när vi är där så ger jag fan upp. Om vi har spenderat typ 20.000 på att sitta i en bungalow i djungeln i regn så kommer vi nog båda att bryta ihop.

#1 - - hejaemmas.blogg.se:

Åh kan bara föreställa mig hur jobbigt detta måste vara för er.. :( Men vädret kan hinna vända eller appen ha helt fel, flytten kommer bli av oavsett även om timing suger, och sen kommer ni ha en fantastisk lägenhet och till slut bara kunna skratta åt hur absurd situationen var. Som Timbuktu säger, det löser sig :) lycka till!!

Svar: Det där var faktiskt precis vad jag behövde höra! :) Ibland behöver man någon som inte är inblandad att säga åt en att se på det hela positivt :P Flytten är halvvägs över och nu är det bara andra lasset kvar imorgon måndag. Och angående vädret så lär det säkert ändras precis som du säger. Jag var bara i en väldigt mörk och deppig stress-svacka när jag skrev där där inlägget igår :) Nu är vi "incheckade" hos Mitch föräldrar och njuter av en öl och snart en god hemlagad middag. Pjuuuh. Livet är på plats igen :D Tack för peppen! Stor kram
Emilia

#2 - - hejaemmas.blogg.se:

Äh sorry, det där lät väldigt klämkäckt för en situation jag egentligen helt saknar insyn i. Men hoppas att det löser sig för er!

#3 - - hejaemmas.blogg.se:

Äh sorry, det där lät väldigt klämkäckt för en situation jag egentligen helt saknar insyn i. Men hoppas att det löser sig för er!

Till top