Sorglig dag!

Allmänt / Permalink / 1

Idag när vi åkte över Harbour Bridge såg vi den franska flaggan hissad på toppen av bron. Det är så himla sorgligt att vi lever i en värld där detta börjar bli "normalt". Det är nästan så att man förväntar sig att höra på nyheterna varje vecka att det varit någon form av attack i världen. På något sätt så känns det som att vi lever i lite av en skyddad bubbla här i Australien för att vi är så långt borta från allt som händer i Europa. Men självklart är jag rädd att något ska hända här med eftersom vi bor i en stor världsstad. Usch, det är verkligen hemskt att det finns så onda människor som vill skada människor och skapa sån här skräck. Fan för dem säger jag bara.

#1 - - Mamma:

Det är verkligen fruktansvärt med allt våld och hat hela tiden. Ibland tappar man tron på mänskligheten. Det känns skönt att ni är där ni är - känns om det är säkrare som du skriver. Samtidigt får man ju inte stänga in sig och sluta göra grejer - då har de ju vunnit..
Usch man får tänka på andra roligare saker - om fem månader kommer vi! Inte så långt kvar. Kram kram

Svar: Inte långt kvar nu! Så himla kul att räkna ner!
Ja det är ju läskigt vart man än bor, så det finns ju inte så mycket man kan göra. Man måste ju fortsätta leva. Men jag är ändå inte supersugen på att åka och semestra i Frankrike just nu :(
Emilia

Till top