Nu kör vi!

Allmänt / Permalink / 0

Igår kväll fick vi nycklarna till nya lägenheten. Vi kikade en snabbis med Mitch föräldrar igår men nu ska vi över och påbörja allt jobb som måste göras innan flytten. Först ska vi ta ner lite fula hyllor och tvfästen som de förra ägarna lämnade kvar. Sedan ska vi måla tester med de tre färgerna vi slutligen valt ut. Jag valde att köpa tester av fyra olika färger för att vara säker på att vi får rätt nyanser. Imorgon kommer målaren och tittar på lägenheten och då måste vi ha bestämt vilka färger som ska vara vart.

Idag ska vi dessutom åka och köpa kylskåp, tvätt och torktumlare och tv! Vitvarorna behöver vi som tur var inte betala för eftersom att de "tillhör" lägenheten så det betalar Mitch föräldrar. Men när vi ändå köper så mycket saker från samma butik så hoppas vi kunna deala till oss ett bra pris på en tv. Vi behöver verkligen uppgradera vår gamla.

En fullspäckad dag med andra ord! Jag ska ta bilder under dagen och lägga upp här sen. Det har varit lite tyst här i veckan men det har verkligen inte hänt något spännande men nu så har jag lite mer roliga saker att skriva om.

Till top