Framflyttad flytt

Allmänt / Permalink / 0

I helgen när vi var i lägenheten så upptäckte vi rätt så mycket saker som behöver fixas innan vi flyttar in. Vi har nu skjutit fram flyttdagen tills om 2 helger. Alltså helgen innan vi åker till Vanuatu. Så det blir inte mycket tid till att komma i ordning innan semestern. Dagen efter vi kommer hem så åker dessutom Mitch till Melbourne för att starta i sitt team där nere.

Anledningen till att allt blev framflyttat är för det första för att målaren inte kunde börja förens imorgon torsdag, vilket såklart betyder att vi inte kan flytta in i helgen. När vi hade konsultation med målaren så frågade han om vi ville ha en offert från hans kollega om hur mycket det skulle kosta att slipa och reparera träparketten. Den är nämligen väldigt sliten och dessutom så pass trasig att delar av parketten låg löst ovanpå golvet. Så det kändes lika bra att få det gjort innan vi flyttar in. Vilket betydde att vi fick skjuta fram flytten ytterligare en vecka.

Lite trist eftersom jag ville komma iordning innan Mitch flyttar till Melbourne. Men vi är ändå väldigt glada att vi får allt gjort nu istället för när lägenheten är fylld med möbler.

En annan grej vi måste köpa är nya kranar till köket och badrummet. De ramlade nämligen av när vi rörde dem i lördags. Det är som sagt en del saker att fixa. Men det kommer att bli så himla fint när allt är klart!

Jag slänger in lite bilder från i helgen. Tanken är att ni ska få följa med och se vad som förhoppningsvis ska bli en förvandling från en rätt så tråkig och standard lägenhet till en helt i vår stil!

Till top