Bilder på nya lyan

Allmänt / Permalink / 0

Igår när vi var över och packade upp köket så tog jag lite bilder på färgen åt målaren med Mitch pappas mobil som har mycket bättre kamera än min. Eftersom jag egentligen inte skulle gå på golvet så gled jag runt i strumpor med någon bild i huvudet att om jag glider så är jag inte lika tung, haha! Golvet kändes i alla fall helt torrt så det var ingen fara. Jag är som jag sagt tidigare så himla nöjd med färgerna. Mitch mamma är så pass nöjd hon med att han nu frågat om jag vill hjälpa henne renovera och inreda deras bottenvåning som ska bli gästrum och bbq-loungerum. Så det måste betyda att hon litar på mina val nu. När vi målade om vårt sovrum för några månader sedan så skrattade dom nästan när vi sa att vi skulle måla grått och sedan dess har det varit lite av ett familjeskämt om vilka nyanser av grått vi skulle måla nya lägenheten i. Men som tur var så blev det ju så bra att hela familjen nu vill ha gråa nyanser i sina hem.

Ser fram emot att inreda det här rummet. Jag ser framför mig en stor matta i vardagsrumsdelen och sen fina taklampor i form av glödlampor som hänger över köksbänken.
Gästrummet är nästan min favorit. Jag är så kär i den här grön/grå färgen!
Vårt sovrum är mörkgrått. Här ska tänkte jag nämligen att det ska vara mysigt och lite svenskt skogstema som jag började med i vårt gamla sovrum. Låter kanske lite galet men det blir nog bra!
Bästa myset igårkväll. Rödvin och en vovve som vill pussas och mysa hela tiden:

Till top