Bilder på nya lyan

Allmänt / Permalink / 0

Igår när vi var över och packade upp köket så tog jag lite bilder på färgen åt målaren med Mitch pappas mobil som har mycket bättre kamera än min. Eftersom jag egentligen inte skulle gå på golvet så gled jag runt i strumpor med någon bild i huvudet att om jag glider så är jag inte lika tung, haha! Golvet kändes i alla fall helt torrt så det var ingen fara. Jag är som jag sagt tidigare så himla nöjd med färgerna. Mitch mamma är så pass nöjd hon med att han nu frågat om jag vill hjälpa henne renovera och inreda deras bottenvåning som ska bli gästrum och bbq-loungerum. Så det måste betyda att hon litar på mina val nu. När vi målade om vårt sovrum för några månader sedan så skrattade dom nästan när vi sa att vi skulle måla grått och sedan dess har det varit lite av ett familjeskämt om vilka nyanser av grått vi skulle måla nya lägenheten i. Men som tur var så blev det ju så bra att hela familjen nu vill ha gråa nyanser i sina hem.

Ser fram emot att inreda det här rummet. Jag ser framför mig en stor matta i vardagsrumsdelen och sen fina taklampor i form av glödlampor som hänger över köksbänken.
Gästrummet är nästan min favorit. Jag är så kär i den här grön/grå färgen!
Vårt sovrum är mörkgrått. Här ska tänkte jag nämligen att det ska vara mysigt och lite svenskt skogstema som jag började med i vårt gamla sovrum. Låter kanske lite galet men det blir nog bra!
Bästa myset igårkväll. Rödvin och en vovve som vill pussas och mysa hela tiden:

Jag ser ljuset i tunneln!

Allmänt / Permalink / 0

Jag läste precis mitt gamla inlägg och inser vilken skillnad i humör både jag och Mitch är i just nu. Om mitt humör var nere på 15% igår morse så är det nog tillbaka till 85% nu. Och imorgon när vi är helt klara med flytten så är jag nog tillbaka på mitt vanliga 100% glada jag. Idag har vi flyttat ut helt från vår gamla lägenhet. Våra saker står nu i vårt nya garage i väntan på imorgon eftermiddag då vi flyttar upp alla tyngre prylar. Vi hann packa upp hela köket idag eftersom vi kan gå in i köket utan att röra golvet så mycket. Det känns skönt att ha köket gjort eftersom det tar en del tid att packa upp alla småsaker och porslin etc.

Ikväll sover vi hos Mitch föräldrar och jag måste säga att tack gode gud för att vi har dom här. Jag vet att jag lät lite grinig igår men det var bara för att jag var frustrerad med att vara "maktlös" från några beslut osv. Men idag har vi verkligen fått så mycket hjälp och det är vi såklart väldigt tacksamma för. Mitch pappa hjälpte med flytten och Mitch mamma såg till att alla hade kaffe och mat. Så himla underbart att ha sån hjälp.

Nu ska vi beställa pizza och dricka lite rödvin! Skål!

Utsikten från gästrummet vi sover i hos Mitch föräldrar.

Till top