En ny baby i vårt hem

Allmänt, Mat / aid, kitchen, kök, pastamaskin / Permalink / 2
Nämligen en kitchen aid. Och varför den får kalla sig baby är för att jag velat ha en i säkert 8 år nu. Så det var ett efterlängtat köp! Men inte bara för mig. Jag har mest velat ha en för bakning eftersom det underlättar extremt mycket när man gör deg, frostings osv. Mitch har däremot på senaste tiden också velat ha en eftersom han börjat laga mycket italienskt och han väldigt gärna ville ha en pastamaskin. Och eftersom vi inte direkt har någon bänk att spänna fast en pastamaskin i så fick vi ännu en anledning till att köpa en kitchen aid. Vi valde en cremevit eftersom det bara fanns att välja på svart, grå eller créme från vår banks hemsida. Vi betalade nämligen mer än halva med intjänade kreditkortspoäng, så himla bra! Kändes som att vi fick halva gratis. Eller i alla fall för mig, eftersom det var Mitch hårt intjänande poäng sedan han skaffade det kreditkortet som ung, hehe. Tack Mitch ;) 

Mitch fick de 3-delade pastasetet i födelsedagspresent för några veckor sedan. Så nu är vi redo att göra vår egna pasta.

Jag invigde däremot kitchenaiden idag med att göra cupcakes. Mer om det i ett annat inlägg för nu måste jag sova. God natt!

#1 - - Veronica Wallgren:

En kitchen aid är något som vi drömmer om här hemma som vi inom en snar framtid kommer köpa :)

Svar: Åå förstår att du längtar. Jag har längtat och sparat länge 😃 Så synd att de är så dyra. Längtar tills jag får använda den igen 😃😃
Emilia

#2 - - Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom:

åh vill med ha en

Svar: Jag förstår dig, jag har suktat i 8 år nu ;)
Emilia

Till top