En titt i vårt vardagsrum

Allmänt, Australien / Permalink / 1

Jag lovade ju lite bilder på lägenheten och eftersom det är hyfsat städat idag så passade jag på. Sovrummen och badrummet sparar jag till senare då de verkligen inte är fotovänliga just idag.

Vi börjar komma i mer och mer ordning här hemma. Nu behöver jag bara att min handyman ska flytta hem från Melbourne så att han kan borra och sätta upp alla tavlor som just nu står placerade på golv och byråer. När tavlorna med fina fotografier och posters är uppe så tror jag att det kommer att kännas riktigt hemtrevligt här hemma. Vi saknar såklart lite andra saker också innan jag kan kalla det färdigt (fast blir man någonsin färdig?). Jag är i alla fall glad att vi har allt vi behöver för att vara bekväma hemma. Det är inget nödvändigt som vi saknar i dagsläget vilket är skönt.

Igår fyllde en av mina kollegor år så vi möttes på en bar i Newtown där vi dagen till ära fick njuta av härligt sommarväder ute på deras courtyard. Vi hade en så rolig eftermiddag (som blev till kväll) tillsammans och senare så följde en av mina närmsta kollegor med mig hem då hon sov över hos mig. Vi åt några välbehövda hamburgare innan vi kröp ner i sängen för att ladda inför vår morgonpromenad. Imorse åkte vi ner till havet och gick coastal walken mellan bondi och Clovelly. Självklart så avslutades det med ett dopp i havet följt av frukost på café. En perfekt och avslappnad helg med underbara vänner, kunde inte ha bett om en bättre helg.

Dessutom måste jag ge massa credd till Mitch som gjorde grymt bra ifrån sig på ett stort cykelrace i helgen. Han placerade sig på plats 14 utav 1733 tävlande. Jag är såklart löjligt stolt. Så grymt jobbat!

En tavla ska upp bredvid porttelefonen och en matta måste införskaffas till under bordet, sen är mathörnan klar.
Vy ut mot min dagen till ära nystädade balkong. Den har till och med pimpats med lite julbelysning!
TV-hörnan, är i valet och kvalet om jag ska flytta den här bokhyllan in till gästrummet istället. Kan inte bestämma mig för om det ser rörigt ut eller inte? Funderar på att ersätta den med en soffpuff (eller heter det schäslong?) där bokhyllan nu står samt lite mysig belysning i hörnet och en fin tavla på väggen ovanför soffpuffen/där bokhyllan nu står. Vad tycker ni?
Vårt härliga kök! Gud vad jag älskar att ha öppet kök! Jag tycker helt plötligt att det är roligt att laga mat och baka igen. Speciellt då man kan se ut mot Coogee och havet från köksfönstret.
Lite julkänsla måste man ju ha :)
Från gårdagens firande. Jag och min underbara vän Bec. Det är hennes bröllop jag ska vara tärna på nästa år.
Jag älskar det härliga morgonljuset när man går upp tidigt och solen precis gått upp och börjar tränga sig igenom molnen.
#1 - - meh.blo.gg:

Ser härligt ut, har alltid velat åka till Australien, får bli ett projekt när ungarna flyttat ut :P

Svar: Ja det borde du verkligen göra :) Det är en lång flygresa hit såklart men när man väl är här är det så underbart och det finns så mycket att se :D :D
Emilia

Till top