En bruten arm mitt i allt

Allmänt / Permalink / 1

Ja, var ska man säga? Mitch har gått och brutit armen 2 dagar innan vår semester. Stackarn alltså. Han var ute igår och åkte mountainbike för att fira att han gjort sin sista tenta för i år och så föll han av cykeln fram över styret och lyckades landa på huvudet och armbågen på en sten. Huvudet klarade sig tack och lov på grund av hjälmen (som gick sönder helt) men armbågen klarade sig inte lika bra. Den bröt han rakt igenom och efter en lång kväll på sjukhus igår och en hel dag idag så har dom kommit fram till att han inte behöver opereras (så skönt!) utan behöver gipsas från hans bicep och ner. 


Det var en väldigt ledsen och bevsviken Mitch som ringde igår. Han kan varken cykla, bada, träna eller svettas den här sommaren. Så det var såklart svårt för honom att ta in och vi är såklart båda besvikna. Men hur som helst så har jag försökt att sätta lite perspektiv på situationen. Huvudsaken är att han är okej och kommer att läka. Visst, det suger att semestern för honom kommer att bli limiterad med saker han älskar att göra men han behöver i alla fall inte opereras och han kan fortfarande flyga till Sydney imorgon. Ett tag trodde vi att det inte ens skulle vara möjligt. 

Plus att mina föräldrar kommer ju fortfarande hit imorgon och vi kommer att ha en underbar semester oavsett. Dom är ju här för att umgås med oss och det kommer vi ju göra, bruten arm eller inte. 

Så nu är det bara 1 dag kvar! Det är verkligen nära nu! 

Försöker att avsluta inlägget på ett positivt sätt med att lägga upp den här bilden på soluppgången från vårt fönster igår.
#1 - - Anonym:

Vi e på väg😍

Till top