Idag kommer dom!

Allmänt / Permalink / 3

Idag är det äntligen dagen D! Idag kommer mamma och pappa hit! Så jääääääääkla underbart! Men nu är det dags för julfest med jobbet! Det spöregnar i Sydney och jag ska ha på mig en ljusrosa spetsklänning med öppna klackar!! Tjoohoo! Haha, inget kan dock ändra på mitt humör idag! Idag spelar vädret ingen roll ;) 

En bruten arm mitt i allt

Allmänt / Permalink / 1

Ja, var ska man säga? Mitch har gått och brutit armen 2 dagar innan vår semester. Stackarn alltså. Han var ute igår och åkte mountainbike för att fira att han gjort sin sista tenta för i år och så föll han av cykeln fram över styret och lyckades landa på huvudet och armbågen på en sten. Huvudet klarade sig tack och lov på grund av hjälmen (som gick sönder helt) men armbågen klarade sig inte lika bra. Den bröt han rakt igenom och efter en lång kväll på sjukhus igår och en hel dag idag så har dom kommit fram till att han inte behöver opereras (så skönt!) utan behöver gipsas från hans bicep och ner. 


Det var en väldigt ledsen och bevsviken Mitch som ringde igår. Han kan varken cykla, bada, träna eller svettas den här sommaren. Så det var såklart svårt för honom att ta in och vi är såklart båda besvikna. Men hur som helst så har jag försökt att sätta lite perspektiv på situationen. Huvudsaken är att han är okej och kommer att läka. Visst, det suger att semestern för honom kommer att bli limiterad med saker han älskar att göra men han behöver i alla fall inte opereras och han kan fortfarande flyga till Sydney imorgon. Ett tag trodde vi att det inte ens skulle vara möjligt. 

Plus att mina föräldrar kommer ju fortfarande hit imorgon och vi kommer att ha en underbar semester oavsett. Dom är ju här för att umgås med oss och det kommer vi ju göra, bruten arm eller inte. 

Så nu är det bara 1 dag kvar! Det är verkligen nära nu! 

Försöker att avsluta inlägget på ett positivt sätt med att lägga upp den här bilden på soluppgången från vårt fönster igår.

Inte långt kvar nu!

Allmänt, Australien / Permalink / 0

Herregud, nu är det bara två dagar kvar tills mamma och pappa är här! Fredag kommer bli en helt fantastisk dag för mig. Alla bra saker som kan hända på en dag, kommer att hända på fredag. Först har vi vår jullunch/fest med jobbet som börjar klockan 10.00 och håller på tills ca 7.00 på kvällen. Vilket är helt perfekt då Mitch kommer hem från Melbourne runt den tiden. Va två timmar efter honom landar mamma och pappa. Mina känslor kommer vara "all over the place" om jag får citera Prins Daniel. 


De senaste veckorna har verkligen rusat förbi. Den här perioden är fylld me aktiviteter med jobb och vänner vilket jag verkligen älskar. Julen i Australien har verkligen fått lite av en nu mening i och med att klimatet är tvärtemot här. Julen för mig betyder numera endless med fester och aktiviteter utomhus i solen. I Sverige är det ju mer mys som gäller men här är det ju mitt i sommaren så det gäller att packa in så mycket events i kalendern som möjligt. Förra veckan hade vi aktivitetsdag med jobbet, något som vi har varje år innan jul. Jag valde att spela barefoot bowls i Manly. Det var verkligen rätt val med tanke på att vi fick strålande väder och kunde njuta av både strandhäng och takterrasser hela kvällen. 

Till top