Melbourne weekend!

Allmänt / Permalink / 0

Den här helgen var det äntligen dags för mig att hälsa på Mitch i Melbourne. Han flyttade ju ner dagen efter att vi kom hem ifrån Vanuatu. Vi har verkligen haft världens bästa helg tillsammans. Vi har hittat på massor av blandade aktiviteter, gått på promenad runt South Yarra där Mitch bor, ätit på massor av härliga caféer och restauranger, kört ner längs kusten till Mornington Peninsula och promenadstigen runt stan tills våra fötter och ben var helt slut. En riktigt bra weekend med andra ord! Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att mitt försenade plan ska gå. Just nu är det 30 minuter försenat så jag kommer att komma hem väldigt sent ikväll. Men men, det var det garanterat värt. Nu är det två veckor kvar tills vi ses igen då Mitch kommer hem till Sydney för en tenta.

Det här var nog den godast våfflan jag någonsin ätit! Hit kommer vi gå tillbaka. Stället heter Top Paddock!
Vi smet in på en härlig marknad som sålde allt från blommor, grönsaker, kött, chark, fisk och choklad.
Något som är väldigt mysigt i Melbourne är alla små gränder som är packade med restauranger och barer. Man känner verkligen att man är i en av världens bästa matstäder!
En burgare med animalstyle fries lyckades vi klämma i oss innan Mitch körde mig till flygplatsen.
Som sagt, Melbourne är ett mat och bakverksmecka! Överallt finns det godsaker och långa köer för att få köpa något smarrigt!
Till top