Jag lever

Allmänt, Resor / Permalink / 1

Det har varit väldigt tyst här på bloggen. Jag tror att Mitch och jag kan lova varandra att aldrig mer flytta på det sättet vi gjorde den här gången och att inte åka på semester två dagar senare och sedan flytta till Melbourne samma dag man kommer hem från semestern. Det har varit några väldigt intensiva veckor. Den här semestern var så välbehövlig och vi har haft det underbart! Jag lovar att skriva mer om den och ladda upp fina bilder från stora kameran. Men nu måste jag landa lite. Bloggen kommer nog att få ha lite av en paus tills mitt liv kommit iordning igen. Jag kan inte koppla av förens lägenheten är helt uppackad och jag kommit iordning. Och nu försöker jag dessutom vänja mig med en ny vardag utan Mitch. Det här är första dagen och det känns redan superkonstigt. Men jag kommer såklart vänja mig. Och om två veckor ses vi igen då jag åker ner till Melbourne över helgen.

Jag slänger in ett gäng härliga semesterbilder från mobilen så att ni i alla fall får se lite av hur vi haft det den senaste veckan.

På flygplatsen i Port Vila på väg att kliva på propellerplanet som flög oss till Santo.
Först dagen på ön var det Independence day i Vanuatu och det var ett stort firande i parken i huvudstaden Luganville.
Från Mitch gamla klasskompis föräldrars farm. Så otroligt vackert!
Champagne Beach! En utav världens vackraste stränder och vi hade den helt för oss själva! En utav de bästa upplevelserna från semestern!
Stranden nedanför vår bungalow!
Middagarna åt vi i hotellets lilla restaurang. Där serverades vi bland annat en ö-specialitet vilket var Santo beef. Så otroligt gott och mört kött!
#1 - - Mamma :

Ser fram emot fortsättningen längre fram. Ser helt fantastiskt ut...

Till top