Hemma och kurerar

Allmänt / nutribullet, smoothie / Permalink / 1
Jag som precis gick och skröt på jobbet och sa att jag aldrig blir sjuk. Dagen efter vaknar jag såklart upp med halsont och idag kunde jag knappt svälja imorse. Normalt hade jag nog tvingat mig själv att jobba i alla fall men sen så sa faktiskt Mitch att han tyckte att jag skulle vara hemma. Han sa att jag har ju bara varit hemma sjuk 2 dagar sedan jag började jobba där för 2 år sedan. Point taken, hehe. Det är ju faktiskt därför han har sjukdagar fick jag påminna mig själv. Det kanske är väldigt svenskt av en att man tycker att man kan jobba fram tills att man verkligen är supersjuk. Men då hinner man ju smitta ner hela kontoret på vägen dit. Så förhoppningsvis klarar dem sig bra på jobbet idag och själv ligger jag hemma i soffan och plöjer mig igenom svenska serien 30 grader i februari på SVT Play. Himla bra serie faktiskt! Jag gillar när jag hittar något bra svenskt program att titta på online. För omväxlings skull är det skönt att titta på något där de pratar svenska. 
 
Jag försöker pressa i mig massa vitaminer och vatten idag så jag gjorde precis en stor och riktig smarrig smoothie. Vår nutribullet kan nog ha varit en utav våra bästa köp. Vi båda använder den dagligen och man kan verkligen göra oändligt många olika nyttiga frukostar eller luncher med den. Eftersom jag ändå är hemma och tar det lugnt så kanske jag kan passa på att berätta lite roliga nyheter här i bloggen. Men det får vi ta i nästa inlägg. 
 
 
Idag blev det en smoothie med babyspenat, banan, apelsin, frusna blåbär och hallon, mandlar, chiafrön och mandelmjölk. Så gott!

#1 - - Alexandra Khalifa:

Haha kul att jag skrev ett inlägg igår just kring hur det ligger någon slags prestige i att jobba på fast man är sjuk. ;-) Krya på dig! Å grattis till ert nya hem!

Svar: Gud vad roligt hehe. Det är som att jag kunde ha skrivit det där inlägget själv. Håller verkligen med till 100% ;)
Emilia

Till top