27 år gammal?!

Allmänt, Visum / Permalink / 1
Jag kan inte riktigt förstå att jag fyller 27 år idag! Det är läskigt hur fort tiden går. Det känns som att jag fyllde 24 igår typ? Men det är ju ändå något härligt med att bli äldre. Alla åldrar har ju verkligen sin charm. Eller det hoppas jag i alla fall! 

Mitch väckte mig imorse och hade dukat fram frukost vilket var väldigt mysigt. Det är alltid härligt att starta dagen utan att behöva ordna något själv. Att en dag om året dessutom få dricka en chokladmjölk till frukost, bara det liksom! Jag har alltid älskat det och trots att jag är 27 så är det något jag tycker är så barnsligt gott. 
Min present från Mitch har däremot inte kommit än. Det är en Anine Bing hatt som kommer vilken dag som helst snart. Det är enkelt att köpa presenter till mig nu för tiden. Vad som helst från Anine Bing är ett säkert kort. 

Jag fortsatte att bli bortskämd på jobbet där jag blev bjuden ut på smarrig latte. Sedan har det öst in med blommor, presenter och kort hela dagen. Jag är helt översköljd av kärlek från mina kollegor. De är verkligen världens gulligaste kollegor! Av IT-killarna fick jag en cookie cake med happy birthday icing på, så himla gulligt! Både Lucy och min andra kollega hade dessutom skrivit sina kort på svenska (med hjälp av Google translate såklart) och jag blev helt rörd av att läsa dem. 

Som om det inte vore nog så skickade både Mitch och en gammal kollega blommor till mig på jobbet. Det känns som att jag knappt jobbat alls idag. Vid lunch var vi ett stort gäng som gick ut och käkade lunch tillsammans, vilket är något som vi inte hinner göra så ofta, så det var väldigt härligt! 

Tro inte att firandet är över ännu. För gissa vad som hände sedan? Jag läste min mejl och ser ett mejl från "Australian Government" och jag fryser genast till. Jag läser mejlet fort och ser bara att det står "du är nu välkommen att skicka in dina ansökningar för att få ditt permanenta visum". Snacka om bra timing att få ett sånt här bra besked på min födelsedag. Nu måste vi bara fixa ihop alla dokument och sedan skicka in allt och om några månader borde jag vara "permanent resident" vilket är ett enormt steg och närmre ett Australienskt pass! 






Visummejlet och presenter, för bra för att vara sant! 

Den här ska vi mumsa på imorgon på jobbet! Men jag kunde inte motstå en liten smakbit innan jag gick hem, haha! 


Jag fick finbesök här hemma ikväll! 

#1 - - Mamma:

Wow tänk vilken uppvaktning det blir när du fyller 30 då!?
Du är så värd det min lilla tjej. Njut av livet! Kraam mamma

Svar: Åå tack fina mamsen. Usch jag vill inte tänka på 30 haha! Det är 3 år kvar dit ;) Kram
Emilia

Till top