Svenska är ett klurigt språk!

Allmänt, Humor / språk, svenska / Permalink / 2
Det finns faktiskt fördelar med att ha en pojkvän som pratar knagglig svenska. Ibland kanske jag önskar att han kunde prata flytande svenska, men då skulle jag aldrig få höra något så charmigt som det han sa igår. 

Jag skulle gå ut i köket och göra lite rostade mackor och kaffe till oss i sängen och Mitch säger då: "Kan jag få lite honig på min bröd honig?" 

Jag tror nog att det är det gulligaste han har sagt till mig på svenska, haha. Han försökte alltså säga "Can I have some honey on my toast honey?". Jag menar hur ska han veta att man inte använder ordet honung för älskling i svenskan precis som man gör i engelskan. Sånna där små söta språkmissar är det absolut roligaste med att han en partner som försöker lära sig ens språk. 
#1 - - Em - mitt liv i NZ :

Naaah det var det gulligaste jag hört!! Hur charmigt...! Önskar att min man fortfarande försökte sej på svenska men tyvärr händer det sällan numera. Fast alskling hör jag dagligen :)

Svar: Haha, ja jag var tvungen att blogga om det på en gång så att jag inte skulle glömma bort det hehe. Det är ju så otroligt charmigt när de i alla fall försöker att prata lite svenska ;) Även om det inte händer så ofta här mer :)
Emilia

#2 - - Erica:

Men åh så gulligt! <3

Svar: Haha, ja det var otroligt gulligt sagt :)
Emilia

Till top