Ett litet hallå

Allmänt / Permalink / 1
Jag får dåligt samvete när jag tänker på hur lite jag skrivit här på bloggen den senaste tiden. Men samtidigt så har jag verkligen inte haft något att skriva om. Jag har hamnat lite i en period där man tröttnar på att dokumentera precis allt man gör. Men jag vet att det kommer och går i vågor. Så helt plötsligt igen så kan jag känna för att blogga om precis allt. 

Här flyter allt på som vanligt. Det har äntligen börjat blivit lugnt på jobbet och vi räknar nu ner tills julledigt den 18 december. Vi öppnar inte kontoret förens den 6 januari, så det blir ungefär 2,5 veckas ledigt. Vi har ju dessutom ett väldigt roligt lov, eller vänta nu, lov säger man ju när man går i skolan, semester menar jag ju såklart. Vi har en väldigt rolig semester framför oss. Först så åker jag och Lucy på en tjejweekend i Canberra där vi ska bo på lyxigt hotell, gå på spa och jag ska skaffa nytt svenskt pass. Hela residéen är egentligen för att jag behövde ett nytt pass och Lucy erbjöd sig stt följa med och göra en rolig helg utav det. Precis lagom till när vi kommer tillbaka till Sydney så går Mitch på ledighet och DÅ kommer min älskade och finaste vän Paulina och hennes Markus ner till oss på semester. De ska bo hos oss i 2 veckor och vi har så mycket roliga saker planerade. Ni kan ju bara gissa hur taggad jag är. Det ska bli så kul att återigen få visa vår underbara stad för nära och kära under jul/nyår. Det blir lite av en repris av förra året då min lillebror och Louise var här. Fast den här gången blir vi bara kvar i Sydney, förutom en liten get away till vindistriktet Hunter Valley där vi bokat ett fantastiskt hus och lite vinturer. Ni hör ju, vi kommer ha det rätt så fullpackat med underbara aktiviteter med världens bästa gäng. 

Nu börjar det bli dags att krypa ner i sängen så jag avslutar det här inlägget med en mix av bilder från den senaste veckan. 

Jag var hemma och rotade lite i Mitch familjs fotoalbum och hittade Mitch stora bebisalbum från hans första år. Jag tror jag fotade varenda bild för att spara i min telefon. Jag tror nog att han kan ha varit den sötaste bebisen någonsin? ;)

Han var inte bara en söt bebis men också en ganska så söt pojkvän i veckan som kom hem med mina favoritsnacks och favoritvin när jag smsat att jag hade världens PMS och hade haft vredesutbrott på alla i min väg hela dagen. Jag tror han samlar pluspoäng inför julklapparna? Haha! 

I torsdags hade vi vårt årliga cocktail party på jobbet. Trots mängder med tacky julpynt så hade jag noll julkänsla. Det var nästan 40 grader ute! 

En badrumsselfie finns det ju alltid tid med, här med mitt härliga lilla tjejgäng på jobbet! 

I fredags lagade Mitch ännu mera god mat ifrån hans nya italienska kokbok. Jag måste säga det igen, det var verkligen världens bästa present till honom. Han är helt hooked på att bara laga itelienskt nu. 

Igår hade jag och Camilla frukostdejt i Surry Hills. Efteråt gick vi en mysig promenad och kunde inte motstå lite goda tarts ifrån Bourke street bakery (ett måste i Sydney!). 

Det är så mysigt på de små gatorna i Surry Hills. 

Nu säger jag god natt. Det här är min sista vy innan jag går till sovrummet. Han är så himla duktig, nästan varenda kväll efter jobbet sitter han här och pluggar. Jag skulle aldrig ha orkat. Men om lite mer än ett år så kan han äntligen säga hej då till skolböckerna.

God natt!
#1 - - Anonym:

Hej Emilia. Som pappa är det alltid kul att läsa om vad du gör och hur ni mår. Kram pappa

Svar: Okej jag ska bättra mig pappa :P
Emilia

Till top