Premiär - Videoinlägg!

Allmänt, Video / 50, Video, Videoblogg, Videoinlägg, questions, random, tag / Permalink / 3
Jag skrev ju för några dagar sedan att det skulle komma upp en stor nyhet här på bloggen och HÄR är den! Ett videoinlägg har funnits i tankarna länge men att faktiskt göra ett inlägg och ta mig mod till att lägga upp det är en annan sak. Men nu har jag funderat och jag känner lite att det inte är så stor skillnad mot vad jag redan gör. När man bloggar så lämnar man ju ändå ute rätt så mycket av sig själv och det är svårt att blogga helhjärtat om man inte släpper lite på sina spärrar och vågar bjuda mer på sig själv. Jag älskar ju att titta på videobloggar själv och tycker verkligen att det är så mycket roligare när man får se lite mer än bara text och bilder. Så det här får bli lite av ett test. Jag har ingen aning om vad jag ska videoblogga om än så länge. Men ni får ju såklart gärna komma med förslag. Hoppas ni gillar nyheten i alla fall. Förhoppningsvis ska det bidra till att det blir lite roligare att kika in här. Det här inlägget är inspelat i fredags. Det tog lite tid för mig att ladda upp klippet och fixa med youtubeinställningarna. Så vi får låtsas att det är fredag idag.
 
Det vore så snällt om ni också ville kommentera så jag vet om det är något ni vill att jag ska fortsätta med! 
 
 
 
PS. Ni får ursäkta min svengelska, förlåt pappa, det är inte med flit!  
#1 - - Louise:

Ja! Jättekul med videobloggar! Fortsätt!

:)

Svar: Okej om ni alla gillar det så känns det ju roligt att fortsätta! :P
Emilia

#2 - - Pappa:

Jo det är alltid kul att få se, läsa och höra från dig. Fortsätt😄

Svar: Vad kul att du gillade den. Då kanske det är värt att fortsätta med andra ord :P
Emilia

#3 - - Anna:

Kjempegøy med videoblogg! Fortsett med det! :-) Jeg har studert i Sydney og lengter tilbake. Derfor er det så fint å kunne få en "flik" av Sydney gjennom din blogg. :-)

Svar: Vad roligt att du hittat hit och att du gillade videobloggen. Känns som något jag vill fortsätta med! Förstår att du längtar tillbaka, Sydney är ju verkligen en underbar stad. Men just nu börjar det bli kyligt här och snart har ni det härligare uppe i Skandinavien gissar jag :P Då är det jag som längtar dit istället! Kram
Emilia

Till top