2 veckor kvar!

Allmänt / Permalink / 1
Jag har varit extremt lat och dålig med min löpträning den senaste veckan. Jag hade inte sprungit sedan jag sprang 12km vilket var förrförra måndagen! Inte bra med andra ord. Igår tittade jag i min kalender och ser att det faktiskt bara är 2 veckor på pricken kvar tills jag har mitt 10km lopp inbokat. Så nu måste jag verkligen ligga i tills dess. Sagt och gjort, igår sprang jag 10km runt i Centennial Park. Det var en superfin dag ute och det är verkligen härligt att vara nere i parken dagar som denna. Jag stannade till och med kvar efter mitt löppass och tog en promenad och passade på att lyssna på lite podcasts. Lördagsmix

Allmänt / Permalink / 0
Jag inledde lördagen med världens härligaste sovmorgon. Så behövlig! Jag brukar ofta vakna automatiskt vid 7-tiden men igår så vaknade jag inte förens 9.00, vilket var otroligt skönt. Efter att Mitch kommit hem från sin träning så promenerade vi ner till hans föräldrars hus för att hämta upp vår bil som vi lämnat där. Självklart passade vi på att mysa lite med Oscar. Det finns inget bättre än att se hur exalterad och glad han blir när man kommer igenom dörren.
 
Sedan åkte vi till Manly där vi stannade för en snabb juice och kanelbulle från Fika Swedish Kitchen. Jag kan ju såklart inte vara i Manly utan att köpa något gott därifrån. Vädret har verkligen varit perfekt hela helgen, inga moln och superblå himmel. Orsaken till att vi åkte ut till Manly var för att Mitch ville spana in något cykelrace som gick av stapeln ute vid Manly dam. Jag tyckte mest att det var härligt och sitta ner i solen och känna sig riktigt varm för en gångs skull. Det känns som att man annars ständigt fryser här nere under vintertid, i alla fall inomhus. Kvällen spenderade vi hemma eftersom vi är rätt så fattiga just nu. Men jag säger aldrig nej till en mysig hemmakväll i alla fall, så inget mig emot. 
 
 
 

Update om mitt förra inlägg

Allmänt / Permalink / 0
Nu fick jag lite dåligt samvete för att jag skrev om M's familj i inlägget under detta. Jag frågade precis honom och sanningen var att hans mamma hotade med att de skulle få smisk med träsleven men de fick aldrig smisk. De var alltså bara ett hot att om de inte uppförde sig så kunde det hända. Tror att jag missförstod hans syster lite eller att hon berättade historien och kanske överdrev lite. Han berättade däremot att hans föräldrar fick det som barn. Alltså inte M och hans systrar. Ville bara understryka det. Jag borde kanske kolla upp fakta innan jag trycker på publiceraknappen. 
Till top