Mördarbackar

Allmänt / City2Surf, Löpning, Träning / Permalink / 0
Rubriken på det här inlägget är precis vad jag döpte morgonens löprunda till i Map my run. Fy fan säger jag bara! Det var nog de två orden som roterade i mitt huvud under hela rundan. Det kändes som att jag bara sprang uppför hela tiden. Inga små backar heller utan just mördarbackar. Nu är jag helt slut! City2Surf är om exakt två veckor och efter det ska jag ta en paus från löpningen. Mina tår ser helt ärligt för jävliga ut av all den här löpningen! Jag har testat alla olika typer av skor och löparstrumpor men hur jag än gör så får jag skavsår. Efter City2Surf är det cirka två veckor kvar tills vår semester så jag hoppas att det är tid nog för mina tår att se lite mer okej ut innan det är dags för sandaler och flip flops. Jag kommer garanterat gå och unna mig en pedikyr precis innan vi åker! 
 
Nu ska jag göra mig i ordning. Mitch kommer hem från sin löprunda snart och vi ska iväg och handla och fixa lite annat inför målningen av sovrummet nästa vecka. Ikväll ska jag gå på Scandinavian Film Festival med Lucy. Vi ska se svensk/norska filmen Underdog (Svenskjävel heter den på svenska) och efter hade vi tänkt att gå och äta något gott. Efter den här löprundan känner jag att jag kan smälla i mig vad som helst. Gärna något fett och salt, hehe. 
 
 
Det ser ju inte så farligt ut när man tittar på backarna på datorn. Men här är i alla fall sluttningsgraden på hela rundan. De som orange och rött var nog då jag var redo att ge upp och lägga ner hela den här löpningsgrejen, haha! 
 
 
Min vy ifrån golvet just nu. Vi får se om jag lyckas ta mig upp här ifrån! 
Till top