Tröttkoma

Allmänt / Permalink / 2
Jag lovar att det kommer mera inlägg snart. Jag har inte haft något intressant att skriva om på flera dagar. Men nu känner jag att det bubblar inom mig med lite intressanta ämnen. Självklart kommer man på dem precis när man ska sova. En väldigt fullsmockad dag väntar på jobbet imorgon så det är verkligen på tiden att jag somnar nu. 

Vet ni vad? Idag är det bara 28 dagar kvar tills vi åker till Europa! Det närmar sig med stormsteg! 

Den enda bilden jag kan erbjuda är den här bilden på min nya bikini som kom i veckan. Det är det enda bilden jag fotat i veckan hehe. Hur som helst så är jag väldigt nöjd och ser fram emot att premiäranvända den i Gardasjön i Italien om några veckor. Mördarbackar

Allmänt / City2Surf, Löpning, Träning / Permalink / 0
Rubriken på det här inlägget är precis vad jag döpte morgonens löprunda till i Map my run. Fy fan säger jag bara! Det var nog de två orden som roterade i mitt huvud under hela rundan. Det kändes som att jag bara sprang uppför hela tiden. Inga små backar heller utan just mördarbackar. Nu är jag helt slut! City2Surf är om exakt två veckor och efter det ska jag ta en paus från löpningen. Mina tår ser helt ärligt för jävliga ut av all den här löpningen! Jag har testat alla olika typer av skor och löparstrumpor men hur jag än gör så får jag skavsår. Efter City2Surf är det cirka två veckor kvar tills vår semester så jag hoppas att det är tid nog för mina tår att se lite mer okej ut innan det är dags för sandaler och flip flops. Jag kommer garanterat gå och unna mig en pedikyr precis innan vi åker! 
 
Nu ska jag göra mig i ordning. Mitch kommer hem från sin löprunda snart och vi ska iväg och handla och fixa lite annat inför målningen av sovrummet nästa vecka. Ikväll ska jag gå på Scandinavian Film Festival med Lucy. Vi ska se svensk/norska filmen Underdog (Svenskjävel heter den på svenska) och efter hade vi tänkt att gå och äta något gott. Efter den här löprundan känner jag att jag kan smälla i mig vad som helst. Gärna något fett och salt, hehe. 
 
 
Det ser ju inte så farligt ut när man tittar på backarna på datorn. Men här är i alla fall sluttningsgraden på hela rundan. De som orange och rött var nog då jag var redo att ge upp och lägga ner hela den här löpningsgrejen, haha! 
 
 
Min vy ifrån golvet just nu. Vi får se om jag lyckas ta mig upp här ifrån! 

Mission impossible

Allmänt / Permalink / 0
Jag beställde ett par supersnygga posters ifrån Poster club online och tänkte imorse att jag skulle försöka hitta några passande ramar till dem. Allihopa är standardmått så jag tänkte att det skulle vara rätt så lätt att hitta. I Sverige kan man ju gå in på Åhléns eller vart som helst och hitta snygga normala ramar. Det var inte lika lätt här kan jag säga. Allt jag hittade var silver, guld, körsbärsträ och väldigt omodernt. Jag vet att Ikea har de måtten jag vill ha men för en gångs skull tänkte jag att jag inte skulle behöva åka till Ikea. Men nu kanske jag får pallra mig iväg dit i alla fall. Men jag kunde ju inte gå tomhänt hem såklart. En fin grön krukväxt i en snygg vit kruka fick hänga med hem. Den kommer bli ännu snyggare i sovrummet när väggen är grå!Till top