Fernie update

Allmänt, Resor / Canada, Fernie / Permalink / 2
Det har blivit väldigt dåligt med uppdateringar sedan vi kom hit till Fernie. Wifi-uppkopplingen har varit superdålig och fungerar mest när man sitter nere i lobbyn och restaurangen. 

Vi har haft en underbar vecka här. Vi har inte fått så mycket nysnö men vi har haft bra åkning i alla fall. Varje eftermiddag har vi kopplat av framför den stora brasan här nere i lobbyn och druckit varm choklad. 

Idag testade jag skidor för första gången på många många år. Det gick förvånansvärt bra. Nästan lite för bra. Efter första åket i blåa backen så märkte jag att jag kände mig säker i svängarna och vi åkte dirket upp till toppen. När man åker med Mitch och hans syster så är det bara att haka på. Vilket är superbra för det är då man lär sig som mest. Vi åkte mest svarta backar och jag hade verkligen askul! Med brädan blir jag nervös och osäker och fegar ofta ur i svängarna men med skidorna idag kände jag mig modig och varenda brant stup kändes som att jag hade skidorna under kontroll hela tiden. Det var första dagen jag har åkt tills liftarna stängde. Det är ju lite komiskt att jag precis köpt ny snowboardutrustning och upptäcker på näst sista dagen att jag är mycket bättre på skidor. Men men. Skidor behöver jag aldrig köpa i alla fall. Mitch familj har hela sitt garage fullt med skidor. Så jag kan välja och vraka där om jag skulle vilja åka skidor i framtiden. Idag åkte jag med hans yngsta systers pjäxor och skidor och de passade mig perfekt. Nu ska jag återgå till att vara lite social. Det är svårt att ha tid för att blogga när man är på familjesemester. Hela poängen är ju att man ska umgås mycket och inte leka med telefonen, vilket underlättas när man inte har så bra wi-fi. 

Fernie downtown


Vår mysiga lägenhet med loft

Utsikten från stora fönstret i vardagsrummet. Igår var vi nere i poolen efter vi var klara i backen. Riktigt härligt! 

Eftermiddagarna var vi spenderat i de här sofforna. Och där sitter jag just nu också. 

Varm choklad. Bästa stunden på dagen!


På toppen av ett utav bergen


Jag och Lucy, Mitch äldsta lillasyster
Utsikt från lunchrestaurangen på toppenBild från idag då jag åkte skidor. 

Imorgon åker vi skidor tills lunch sedan packar vi bilen och åker tillbaka till Calgary där vi bor en natt på hotell innan det bär av mot LA. Sedan väntar den långa flygresan hem till Sydney. 

#1 - - Pappa:

Du ser ut att haft en superhärlig skidsemester. Hör av dig under resan hem så vi vet vart du är. Ha det bra och hälsa M.

#2 - - Pappa:

Du ser ut att haft en superhärlig skidsemester. Hör av dig under resan hem så vi vet vart du är. Ha det bra och hälsa M.

Till top