Videoinlägg - Rolig fakta du inte visste om Australien - Del 3

Allmänt, Sverige VS Australien, Video / Permalink / 1
Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg i min Sverige VS Australien kategori och jag tänkte att jag skulle fortsätta min lilla "serie" av inlägg där jag nämner rolig eller intressant fakta om Australien. Den här gången tänkte jag att det vore roligare att göra ett videoinlägg istället. Det var lite enklare att förklara punkterna på video i alla fall än att skriva ner dem.
 
I det här inlägget tar jag upp begreppet BYO, hur det är att köra bil i Australien, förvirringen med olika hälsningskulturer och lite annat smått som jag funderat på.  
 
 
Här hittar ni mina andra inlägg om roliga och intressanta skillnader mellan Sverige och Australien: 
#1 - - Caroline:

Håller så helt med!! Speciellt det om att många har inte kan kora bil, och det dar om återvinning - det tar emot i hela kroppen att slanga batterier i sopkorgen!

Svar: Vad skönt att höra att du håller med om bilkörningen, då är det inte bara jag som tycker så alltså. Jämför jag med hur det var att köra bil i Stockholm city så är det verkligen lätt som en plätt jämfört med här i Sydney. Alla är så aggressiva och har inget tålamod. Tur att jag slipper köra allt för mycket bil i alla fall :P hehe
Emilia

Till top