Bästa väckningen

Allmänt / Födelsedag, Presenter / Permalink / 0
Mitch väckte mig imorse med jordgubbar och juice i sängen och sedan fick jag massor av fina presenter. Jag trodde jag skulle få en present men finaste M skämde bort mig rejält i år. Nästan för mycket. Jag funderar redan vad jag ska köpa till honom på hans födelsedag nu haha. Jag fick min efterlängtade 50 mm kameralins (skriver mer om den sen), en löparklocka från garmin som jag kikat på länge, löpartrosor (med roliga texter på rumpan haha), Jamie Olivers Comfort Food kokbok och en bok som jag velat ha i 2 år, Maps of the World (jag älskar kartor!). Nu ser jag fram emot att "leka" med alla mina presenter. Men nu måste jag springa iväg till jobbet.
 
 
 
 
  

Nyttiga morotsmuffins

Allmänt, Mat / Baka, Mat, Morot, Muffins, Nyttiga / Permalink / 2
Efter att ha startat vårt sockerförbud under veckodagarna har både jag och Mitch varit ute efter en ersättare för muslibars och annat snacks som man äter under jobbdagen som har dåligt socker i sig. Tidigare i veckan gjorde Mitch små mini bananpannkakor som man kunde äta kalla som snacks då man blir småhungrig under dagen. Ikväll testade han ett annat smarrigt recept och den här gången blev det morotsmuffins som man kan ha som komplement till lunchlådan eller äta som mellanmål eller frukost. Eftersom man äter en mindre lunch här än hemma i Sverige så behövs det ofta något typ av fika (eller morning/afternoon tea som de säger här) runt kl. 10 eller på eftermiddagen om man jobbar sent. Vi delade precis på en som smakprov och MUMS vad goda de var! Vanligtvis är ju nyttiga bakverk eller snacks inte riktigt lika goda som det söta alternativet men de här måste jag säga var precis lika goda. Om man gillar morotskaka så kommer man gilla dessa godingar. 
 
 
 
Det här med att ha en partner som lagar mycket mat har börjat visa sig vara väääääääldigt skönt. Speciellt när han mest vill laga nyttiga men ändå supersmarriga saker. I like it a lot!
 
 

Sista dagen som 25-åring!

Allmänt / Permalink / 0


Idag fortsatte värmeböljan och vi hade ännu en dag med över 30 grader och sol. Det är ju typiskt att man ska sitta inne på ett kontor dessa två underbara dagar. Men jag tog mig i alla fall en härlig lunchpromenad ner till Darling Harbour där jag kunde njuta av lite solsken. Imorgon ska det bli mer normal vårtemperatur och bli runt 20 grader. Men imorgon bryr jag mig inte så mycket om vädret för imorgon har jag annat roligt att tänka på. Nämligen att det är min födelsedag! Idag är min sista dag som 25-åring. Jag har inte direkt någon åldersnoja inför att fylla 26. Det känns som att det inte spelar så stor roll just nu om jag är 24, 26 eller 28. Jag tycker det är en väldigt härlig ålder och jag försöker njuta så mycket som möjligt av den här "ungvuxna" tiden. Imorgon ska Mitch överraska mig efter jobbet med restaurangbesök och förhoppningsvis en present om jag varit snäll också, haha. 


Till top