Hej då underbara helg

Allmänt, Resor / Permalink / 0
Nu sitter vi på flygplatsen på Sunshine coast och väntar på vårt flyg som går om ca 40 min. Vi har haft en underbar tjejhelg och det här kommer vi verkligen göra om. Dagen har spenderats på stranden i Coolum där vi har lekt i de stora vågorna. Vattnet är så himla varmt och skönt så man vill verkligen aldrig gå upp. Innan vi åkte till flygplatsen åt vi en supersmarrig middag på ett nyöppnat ställe i Coolum. Burgare gjorda på sötpotatis, quinoa, jordnötter och lök som serverades med rödbetor, stekt ägg och rivna morötter. Så himla gott och ganska nyttigt. Jag känner mig inte så ledsen över att åka hem till Sydney, dels för att vi är tillbaka uppe på kusten om 3 veckor och dels för att Sydney är lika mkt strandliv som här uppe. Så det är ju inte så mycket skillnad mot att vara hemma. Förutom att man måste jobba hemma såklart. Men vi börjar få det ganska lugnt på jobbet faktiskt. Och nu kommer det bara bli lugnare och lugnare fram tills vi stänger 19 dec. Komma hem till storm

Allmänt / Permalink / 0
Det känns ju lagom kul att komm hem från sol och bad till det här. Vilken rolig vädervecka vi har framför oss. Hoppas det inte forfarande är åska när vi landar i Sydney ikväll! 
God morgon

Allmänt, Resor / Permalink / 1
Camilla sover fortfarande men jag vaknade precis och möttes av den här synen utanför sovrummet. Jag vill aldrig åka här ifrån! 

Till top