Hej då Sydney

Allmänt / Permalink / 1
Nu lämnar jag snart lägenheten för att åka till flygplatsen! Så himla kul! Som ni förstår kommer jag ha begränsad tillgång till internet nu i en vecka. Men rummen på hotellet ska ha Wifi hoppas jag, så då kan jag skriva lite från mobilen på kvällarna. Nu måste jag skynda mig. Hej då! :)

Anine Bing obsessed

Allmänt / AnineBing, Besatt, Kläder / Permalink / 0
Kan någon snälla bara ge mig ALLT ifrån Anine Bing's kollektion nu! Jag tror inte att man kan vara mer obsessed än vad jag är. Allt är så snyggt att jag konstant går och tänker på plagg som liknar dem när jag går och shoppar. Just nu är jag i stort behov av sommarkläder. Även fast det är "vinter" här, den är ju över om typ en månad hehe. Så jag vill ju passa på nu medan hon säljer sommarkläder eftersom det är sommar i LA (och typ resten av världen). Det jag suktar mest efter nu är klänningen på första bilden, skärpet på andra bilden och skorna på tredje bilden. Sen att jag också drömmer om en hatt, solglasögon och jeans säger väl bara lite om hur besatt jag är. Jag lyckades hitta ett par lädershorts på zara igår som ser exakt ut som de nedan. Så nu går jag och drömmer om outfits med de nya shortsen och sandalerna nedan. Drömma får man väl ;)
 
 
Ett tips om ni ska beställa kläder ifrån AB är att göra det på Revolve Clothing. Dels har de enklare returer och så kan man oftast hitta bra rabattkoder på nätet. Jag fick ju 25% rabatt sist då jag beställde en jacka. Om dollarn ligger bra kan man ju dessutom göra ett bra kap eftersom nätbutiken är amerikansk. Ni som bor i Sverige (lyckostar!) kan ju däremot shoppa i butik (Stockholm) eller online på Mrs.H.

Sämst på att packa

Allmänt, Resor / Permalink / 0
Är det något jag inte gillar så är det att packa! För det första så vet jag aldrig vad eller hur mycket jag ska ha med mig. För det andra så tar det alltid sån jäkla tid för mig! Jag börjar alltid att packa en "kategori" och sedan gör jag något annat en liten stund för att typ en timme senare upptäcka att jag sitter och gör något helt annat. Just nu har jag "packat" i 3 timmar. Vi får väl se när jag är klar med det här! Till top