Långdistansförhållande suger

Allmänt / Distansförhållande, Kläder, Pulledbeef / Permalink / 0
Herregud vilken långtråkig dag jag har haft idag. Har varit inne i stan och handlat lite "nödvändigheter". Inte alls, köpte två par jeans (jag fattar som sagt inte att jag ska bo i ett varmt land?!) och en tunn lång kofta som är snygg till shorts. Egentligen skulle jag in till stan för att sätta in kontanter på banken och titta på solglasögon. Ooops! Men jag minns tydligt hur svårt det var att hitta kläder i Sydney, därför känner jag att det är lika bra att fylla på med billiga fynd från Stockholm. Jag var riktigt sugen på att köpa en skjorta från Acne jag kikat på länge men då kom bilden upp i huvudet av att jag blir stoppad i tullen i Sydney och de tycker jag har för lite pengar på kontot (eftersom jag inte har returbiljett) och då skulle man ju känna sig lagom dum när man vet att man shoppat kläder istället. Fast snygg skulle man ju vara! Men det stressar mig lite att jag egentligen hade velat ha hunnit köpa mer snygga basplagg av alla snygga svenska designers. Dels för att de är kul att ha svenska märken på sig när man är så långt borta men också för att kläderna i Sydney är svindyra. Acnekläder till exempel är säkert dubbelt så dyra och billiga och bra kedjor som H&M kan du bara glömma. I framtiden lär väl både jag och Mitch åka med tomma resväskor till Stockholm och shoppa som galningar när vi är här. 
 
Jag är verkligen redo att åka nu. Jag är rätt så trött på att vara utan Mitch. Vi båda suger på det här med långdistans. Kanske låter konstigt med tanke på att vi kört två distansperioder förut (3 månader och sedan 5 månader). Men är det något jag lärt mig från dessa perioder så är det bara att det suger och att man ska undvika det i största möjliga mån. Vi har sagt att 5 månader gör vi definitivt aldrig om igen. Det var alldeles för länge. Jag tycker 2 veckor nu har varit långt, så det känns VÄLDIGT bra att jag åker om snart 1 vecka. Jag tror det är extra tufft för mig just nu eftersom jag har så himla mycket tid att dels tänka men också att vara ensam och uttråkad. Det gör att jag också kanske överbombar stackars M med meddelanden i brist på annat att göra. Jag var nära på att skicka en bild på mig själv med tandblekningsskenan i munnen (otroligt ful bild!) och skriva något roligt och sen kom jag på mig själv. Vad fan håller jag på med? Haha, jag tror det var bäst att jag tryckte på delete-knappen snabbt istället. 
 
Men snart blir jag underhållen av min fina Paulina. Jag har lagt in högrev i ugnen som legat och gottat sig i några timmar. Det blir pulled beef i tortillabröd till middag. Hoppas det blir lika smarrigt som det luktar i lägenheten! 
 
Detta är absolut ingen livebild från Söder för just nu spöregnar det och himmlen är gråare än gråast. Därför bjuder jag på en fin solnedgång från Söder i höstas istället. 
 
Till top