Byron Bay Sunrise

Allmänt, Resor / Permalink / 1
Imorse gick vi upp supertidigt för att promenera upp till fyren i Byron Bay för att fota soluppgången. Helt klart värt att gå upp klockan 05.00. Tog några bilder med mobilen för att kunna lägga upp här på bloggen. Det är nästan lättare ibland stt fånga det fina ljuset med mobilen än med systemkameran konstigt nog. 

Gillar den här bilden jag tog på lillebrorsan innan vi gick tillbaka. 

Sen var det frukostdags

Stand up paddle

Allmänt, Resor / Permalink / 0
I Noosa testade vi stand up paddle board för första gången. Det var faktiskt mycket lättare än vad jag trodde. Brädorna är så himla stora så det är väldigt lätt att hålla balansen. Vi hyrde en varsin alla 4 i två timmar vilket var precis lagom. Vi paddlade runt längs de lyxiga husen vid kanalen i Noosa. En av höjdpunkterna på resan. 

Louise hade med sig vattentätt fodral till mobilen. Mitch och jag delade inte bräda utan det här vara bara när vi testade att balansera två stycken på en. Helt klart lite svårare än när man står själv på den. 

Australia Zoo

Allmänt, Australien, Resor / australia, koala, känguru, zoo / Permalink / 0
Idag har vi varit på Australia Zoo på Sunshine coast. Verkligen värt att stanna till på om man vill se de mest australienska djuren som koalas, kängurus, krokodiler mm. Vi fick klappa både kängurus och koalas. Senast jag var på australia zoo så spöregnade det så det var kul att får uppleva zoot utan att vara blöt och att se allt från under ett paraply. 

Bircher müsli till frulle i Noosa Jag tog inte så mycket bilder med mobilen eftersom jag försöker att fota mest med den stora kameran nu på semestern. Tills jag har en dator så får mobilbilderna räcka. De visar i alla fall ett smakprov på vad vi gjort idag.

Till top