Bananpannkaka

Allmänt, Mat / Bananpannkaka / Permalink / 1
Testade bananpannkaka till lunch idag och måste säga att jag förstår varför det blivit så populärt. Har sett på massor av bloggar på senaste tiden att det ska vara gott och framför allt nyttigare än vanlig pannkaka. Man mosar bara en banan och vispar ihop med ett ägg och sedan några minuter i stekpannan. Så himla enkelt och snabbt! Smakade faktiskt förvånansvärt likt vanliga pannkakor fast med lite banansmak. Jag drog dock ner på nyttighetsfaktorn och åt den med en klick grädde och hallonsylt. Så gott! #1 - - Em - mitt liv på NZ:

Och gissa vad jag åt till frukost imorse?! Japp, rätt gissat - bananpannkaka! Så himla gott. Kan tipsa om att steka dem i kokosolja för extra smak! Nu vet vi vad vi kan ta med som mellanmål när vi klättrar Machu Picchu ;)

Svar: Haha, vad roligt! Ja det var ju så himla gott. Ska testa steka i kokosolja nästa gång, såg precis att de säljer de på Woolworths. Definitivt ett måste sen på incaleden, det är bara att packa ner färdigstekta i ikeamatlådor sen är vi redo ;)
Emilia

Till top