Varsågod, ett inlägg att read:a

Allmänt / Youtube / Permalink / 0
Om det är något internetfenomen jag inte kan leva utan så är det... facebook, NOT. Är det bara jag som tycker att facebook dött helt? Det är ändå bara reklam och man spenderar alldeles för lång tid med att bara scrolla igenom en massa skit. Det är väl lika bra det, för jag har inte tid för facebook om jag ska ha tid att följa all annan social media och tv jag dagligen vill matas med. Veckovis har jag ett flertal bloggar, podcasts och självklart serier som måste följas slaviskt. Missar jag detta blir jag stressad. Då är det som att de lagras på hög i mobilminnet och datorns hårddisk och destu längre jag väntar destu större är chansen att jag inte hinner se alla. För det vore ju hemskt om jag missade att en bloggare som jag följt i flera år bytt till ett nytt schampo eller ska förlova sig. Ja, ibland undrar jag vad sjutton det är som gör att jag intresseras så mycket utav andra människors liv? 
 
Nu till internetfenomenet jag inte kan leva utan... Youtube! Är det inte fantastiskt roligt hur vi svenskar hittar på svenska eller ska vi kalla det svengelska ord genom att lägga till ett a på alla engelska internetsidor och dess funktioner. Googla, like:a, attend:a, delete:a och min favorit Youtube:a. "Hur skalar man en mango?" "Jag vet inte, youtube:a det" Genialt! 
Youtube har en del nya och väldigt användbara funktioner. Det är nu väldigt lätt att följa kanaler man gillar och på det sättet har youtube blivit som en ny blogg som jag går in dagligen och tittar på. Jag följer inte så många än så länge men hittills är det en salig blandning utav humor, mode, bloggare och nöje. Här kommer några utav mina rekommendationer på spännande och roliga kanaler:
 
Vet inte om dessa herrar behöver en presentation. Alex Schulman och Sigge Eklund som mestadels gör en fantastiskt bra och rolig pod tillsammans, gör nu även sketcher. Kolla på "Psykologen". Himla roligt.  
Det må vara den torraste och tråkigaste humorn, men jag älskar videos när folk gör bort sig, söta barn som gör något tokigt, tjejer som ska se snygga ut och misslyckas totalt. Denna kanal samlar ihop det bästa nya upplagda på youtube varje vecka. Varje månad släpps en "best of the month" och de klippen är mina favoriter! 
 
Aussietjej med min smak av humor. Snabba och roliga klipp där hon driver med sig själv och andra på ett smart och inte för töntigt sätt som jag tycker de flesta på youtube lyckas med. Det här klippet var hög igenkänningsfaktor för mig! Jag hatar när folk inte uppskattar att man försöker ta en bra bild åt dem när de faktiskt bett en om det. 
 
Okej, ingen som känner mig behöver få panik. Jag är inte med barn och planerar inte att bli det inom någon snar framtid. Jag är bara sjukt intresserad av allt som har med graviditeter att göra. Det har jag alltid varit. Jag är ett sånt psykfall som nästan skulle kunna gå och köpa en gravidbok bara för att jag tycker att det är så spännande. Ett tag var jag nästan helt inne på att börja läsa till barnmorska för att få grotta in mig i ämnet helt. Men insåg rätt så fort att SÅ intresserad var jag inte. Hur som helst är detta en väldgt mysig serie där man följer tre tjejer som är preggo genom deras graviditeter. Alltså, klicka bara om du är gravid eller lika nördig som mig. 
Till top